Saç Ekimi Sonuçları
Geçmiş olsun planlama güzel temiz Ekim.
Hayırlı olsun planlaman güzel kendi saçlarında varmış ekilenlerde çıkarsa harika sonuç alırsınCiddi bir sıklaştırma saçların arasına takviye alman iyi olur
Hayırlı olsun ekiminiz yerinizde olsam sadece ön bölgeye ekim yaptırırdim çok aralara girilmiş inşallah iyi olur
Hocam hayırlı olsun, bugün için bi arkadaş daha konu açmıştı, Asuman hanım bazı günler 2 ekim alıyor galiba, Daha çok sıklaştırma Ekimi yapılmış, planlama Güzel, sıklık her zamanki gibi, İyi süreçler dilerim bol şans.. (^_^)
Çok sağolun hintell hocam simdilik asuman hanım ın verdipi xpecia kullanıyorum ileri dönemde kabuklar geçince minoxidil ve proscar kullanacağım ayrıca vitaminler de kulllanmayı düşünüyorum
Çok sağolun iyi dilekleriniz için insallah güzel olur bugün 2.yıkamayı yaptık merkezde asuman hanım tenimin yağlı oldugunu 5 gün sabah akşam batticon sürmemi istediSaçların çıkmasını ya da süreci etkiler mi bu durum bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilir miBugün klinikte 2 yıkama sonrası çekilen foto ve ekim öncesi klinikte çekilen hafif ıslak saçlı foto