4. ayı geçtim ve her gün Proscar 1/4 kullanıma devam ediyorum. Şuana kadar yan etki görmedim
Açıkcası böyle konuları görüp de fikrimi falan değiştirmem ve kullanım şeklimi de değiştirmem. Kullanmaya devam edeceğim inşallah tabi kimseye önermem o ayrı zaten kaç tane mesajım var kimseye Finasterid önerdiğim mesajımı göremezsiniz ama bende durum böyle
Forumda 1 - Yeni üye olmuş ve ürün tanıtan kişilere itibar etmiyorum, 2 - Finasterid'i kötüleyen kişilere itibar etmiyorum
Ha Finasterid'i kötüleyen kişilere itibar etmiyorum derken bu kişiler yalan söylüyor demiyorum tabiki ama sonuçta herkesin bünyesi ve psikolojisi farklı sonuçta 1-2 kere kullanıp kuşum ötmüyor diyenler bile var
Bu yüzden dolayı Finasterid'i olumsuz eleştiren konuları sadece öyle meraktan okuyorum işte yoksa fikrimi falan değiştireceğimden değil
+ olarak 4. ayı geçtim ve hala libido artışı hissetmem devam ediyor. Birileri bu kısa sürer falan dedi ama 4. ayı geçti durum ortada
Yakında saç ekimi yaptıracağım inşallah ve Finasterid'i de uzun yıllar kullanacağım inşallah(Ciddi yan etki görmezsem)
Ha şu da var Finasterid'den belki hiç yan etki görmeyeceğim bundan sonra da inşallah. Lakin yan etki olmazsa da bırakabilirim neden bırakabilirim? 1 - Evlenirsem falan tekrardan durumu düşünürüm uzun ara vermek veya tamamen bırakmak gibi, 2 - Finasterid'den fayda görmezsem. Belki fayda görmeyeceğim yani şuanda 4. aydayım bakalım bundan sonra ne olacak yani fayda görmezsem kullanmam için de sebep olmaz
Onun dışında ilaca başlamadan önce bir Hormon testi + Total Testosteron testi yaptırmıştım