Günde bir kez kullanmanın ve 2 gün ara vermenin etkisi olmuştur bence zaten A+ anti-dandruff kullanıyorsun o şampuanı bim’de gördüm içeriği çok zengin hem saçı yağlandırmaz hem de nemlendirir.
Katılıyorum. İçeriğinde zink pirition climbazole çay ağacı yağı gibi kepek ve yağlanma karşıtı bileşenler var. Zaten söz konusu firma rossman Gratis gibi kozmetik mağazalarına pahalı şampuanlar üretiyor, tek ayrım bunu bim markete özel üretmiş olması.
Minoksidilin günde bir kez kullanılması ve haftada bir kaç gün es geçilmesinin en doğru kullanım biçimi olduğunu düşünüyorum. 1 yıl kadar kabak çekirdeği yağı kapsülü kullandım şimdi ise uygun fiyatlı one up markalı saw Palmetto ekleyeceğim. Bir kapsül 300 mg günlük doz için uygun
Bazı dönemler dökülmeler duş ve tarama sonrası çok artıyor, ancak geriye gidiş hiç söz konusu olmadı. Yine o dökülmelerdeki zaman dilimini yaşıyorum şu an, aga dönem dönem şiddetlenir, bundan ötürü mü yoksa uzama ve dinlenme fazlarının çakışması mı? Emin olamıyorum. Veya mevsimsel (Gerçi mevsimsel saç dökülmesi henüz kanıtlanabilmis bir olgu değil )