Gönderen Konu: Hair of İstanbul 3.600 greft  (Okunma sayısı 6578 defa)

Altay Altay

• Jr. Member
  • **
Ynt: Hair of İstanbul 3.600 greft
« Yanıtla #15 : 21 Ekim 2020, 01:16:47 »
Yani kısaca adamlar bana evet bir sıkıntı vardı biz müdahale ettik ve çözdük görüldüğü gibi kabuk dökümünden sonra o bölgede bir sıkıntı gözükmüyor derlerse ne cevap vermeliyim? Adamlar haklı mı orda bir sorun yok mu .. var ise vereceğim cevap ne olmalı

Altay Altay

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 21 Ekim 2020, 01:32:49 »
Ufak bir hareketlenme başlamış sürece göre normal durumdasın umarım sorun olan bölgelerde çıkış bakımından bir sorun yaşamazsın yaşarsanda o bölgeye ufak bir revize yaparlar dert etme hayırlı olsun
    Admin yorumun için teşekkür ediyorum
Xpecia tablet solgar biotin 5.000mg.  Kerastase sprey  kerastase şampuan serisi minoxil forte  solgar male multiple  10 seans prp

Altay Altay

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 21 Ekim 2020, 01:34:14 »
Geçmiş olsun kardeşim umarım o bölgeyi az bir hasarla atlatırsın .Genel olarak çıkış yüzdesi yüksek bir sonuç olursa o bölgelerde çok belli olmaz heralde.
Nekroz neden niçin oluyor cidden anlam vermsk zor nedense son dönemlerde çoğu ekimde karşımıza çıkıyor.
   İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum
Xpecia tablet solgar biotin 5.000mg.  Kerastase sprey  kerastase şampuan serisi minoxil forte  solgar male multiple  10 seans prp

Altay Altay

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 21 Ekim 2020, 01:38:20 »
Kabuk dökümü sonrası görüntü temiz duruyor bayağı olduğunu nereden anladınız
sorunun cevabını bende merakla bekliyorum zira benim için önemli aynı zaman da yönlendirici bir konu

Altay Altay

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 21 Ekim 2020, 01:41:21 »
hayirli olsun abi, donor bolgen cok saglam insallah ekim sonucun da cok iyi olur.
teşekkür ederim kardeşim çok sağol iyi dileklerin için

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #20 : 21 Ekim 2020, 13:00:17 »
Kardeşim senin kafana takacağın bir durum yok bence. Eğer o bölgede saç çıkışı istenilen seviyede olmazsa hair of gerekli revizeyi yapar emin ol. Çünkü adamlar ekimlerine karşı çok titiz öyle merdiven altı bir yer değil biz ektik sorun sende demezler. Kontrole gidersin sürecin bitince eğer bir sorun varsa hallederler küçük bir revize ile

Altay Altay

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 21 Ekim 2020, 14:41:37 »
Kardeşim senin kafana takacağın bir durum yok bence. Eğer o bölgede saç çıkışı istenilen seviyede olmazsa hair of gerekli revizeyi yapar emin ol. Çünkü adamlar ekimlerine karşı çok titiz öyle merdiven altı bir yer değil biz ektik sorun sende demezler. Kontrole gidersin sürecin bitince eğer bir sorun varsa hallederler küçük bir revize ile
ne bileyim usta gözüm korku ufak bir revize de olsa aynı süreçten geçmeyi düşünmek bile içime korku salıyor tamam eyvallah merdiven altı değil ne gerekiyorsa yaparlarda ne bileyim kabuk dökümünden sonra da görüntü temiz ya senin dediğin gibi Ümit ediyorum ki revizeye gerek kalmaz çok teşekkür ediyorum sana geri dönüş yaptığın için ..

Altay Altay

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 22 Ekim 2020, 21:16:06 »
Arkadaşlar bugün hair of İstanbul dan Murat beyle görüştüm benim sürecimi takip eden kişi fotoğrafın çok yanıltıcı olduğunu ve foto da bölgenin çok koyu çıktığını söyledi ... evet kan dolaşımıyla alakalı bir sorun vardı fakat yapılan müdahalenin ardından nekroz olmadan bunun engellendiğini ve sürecin çok temiz ve sağlıklı ilerlediğini söyledi 1 yıl sonra süreç tamamlandığında istenmeyen bir sonuç ortaya çıkarsa ne gerekiyorsa yapacaklarını gönlümü hoş tutmamı söyledi ... bekleyip göreceğiz süreci sizlerle paylaşacağım

Altay Altay

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 22 Ekim 2020, 21:22:41 »
Nekroz yaşamış bir hastanın görüntüsü paylaşıldı benimle nekrozlu hasta böyle olur sizinkinde kurumuş kanlar olduğu için göz yanıltıyor biz klinikte gördük eğer nekroz söz konusu olsa idi muhakkak sizinle paylaşırdık dedi

Sea

• Full Member
« Yanıtla #24 : 22 Ekim 2020, 21:46:26 »
Hatırladığım kadarıyla nekroze alan skarla iyileşir. Oysa sizin konusu gecen bölgenizde herhangi bir skar dokusu yok.

Altay Altay

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 22 Ekim 2020, 22:24:44 »
Vallahi benim de kafam karıştı herkes bir yorum da bulunuyor birinin dediği diğerini tutmuyor konu hakkında da Bilgi sahibi olmadığınızda kafanız karışıyor dert ediyorsunuz stres oluyor haliyle  fotoğraf ta yanıltıcı olabiliyor tabi

Altay Altay

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 22 Ekim 2020, 22:30:50 »
Üstte 13 güne kadar olan fotoğraflar var sırasıyla  13 gün kabuk dökümünden sonraki fotoğraflarda alttakiler sırasıyla

Sea

• Full Member
« Yanıtla #27 : 22 Ekim 2020, 23:49:38 »
Nekroz yok hocam nekroz iz bırakarak iyileşir. Iz yok orda.

cilt altı hematom ve enfeksiyon gelişmiş gibi görünüyor.cilt altı hematom en geç birkac hafta icinde kendi kendine kaybolur zaten.enfeksiyon için de bactroban verilmiş.bunlar greft kaybına yol açmış mıdır kesin yorumda bulunmak zor bekleyip görmek lazım.

Altay Altay

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 23 Ekim 2020, 01:00:59 »
Nekroz yok hocam nekroz iz bırakarak iyileşir. Iz yok orda.

cilt altı hematom ve enfeksiyon gelişmiş gibi görünüyor.cilt altı hematom en geç birkac hafta icinde kendi kendine kaybolur zaten.enfeksiyon için de bactroban verilmiş.bunlar greft kaybına yol açmış mıdır kesin yorumda bulunmak zor bekleyip görmek lazım.
öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum klinik tarafından ilk yıkamada 3. Gün müdahale edildi o bölgeye bactrobanıda sadece 2 gün kullandım kullandığım bölgede geniş bir bölge değildi aşağıya resim bırakıyorum dediğiniz gibi bekleyip göreceğiz 

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #29 : 23 Ekim 2020, 01:47:51 »
Nekroz olduktan sonra orada saç çıkışı olmaz, olsa bile diğer taraflara göre inanılmaz az şekilde olur. Nekroz gibi duruyor, şok dökülmeden sonra orası ölü doku gibi duruyor.
Nekroz olsa bile şanslı olduğunuz nokta ise ön tarafta olmaması, ufak bir revize yapacaklar normal hayatınıza devam edeceksiniz tabii orada saçınızın olması da avantaj kapatıcılık sağlıyor.
Merkezin ekimin arkasında durmayacağını da zannetmiyorum, kurumsal yapısı güzel.
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2020, 02:06:38 Gönderen: PEGO »
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Facebook Twitter Instagram