Gönderen Konu: Estethica // 5 Ekim 2020 // 3070 Greft //  (Okunma sayısı 1842 defa)

Vitex

• Yeni üye
  • *
Ynt: saç ekimim seyrek mi olmuş?
« Yanıtla #15 : 19 Ekim 2020, 14:19:34 »
abı malesef bunu suanda cevaplamak cok  zor  saclar cıkmaya basladıgında oturdugunda soyleyebılırız kabuk dokumunden hemen sonra bır foto atsaydı gene yrum yapılabılırdı ama  ılk fotoda sok dokulmen  baslamıs ve baya bır goturmus belkııde gercekten o kadar ekıldı sok dokulmen bu sekılde  olduysa baya bır goturur daha sacı
ekte 10.gün resmini ekliyorum. Seyreklik dökülme kaynaklı değil ekim kaynaklı gibi görünüyor.

Vitex

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 19 Ekim 2020, 14:21:21 »
abı malesef bunu suanda cevaplamak cok  zor  saclar cıkmaya basladıgında oturdugunda soyleyebılırız kabuk dokumunden hemen sonra bır foto atsaydı gene yrum yapılabılırdı ama  ılk fotoda sok dokulmen  baslamıs ve baya bır goturmus belkııde gercekten o kadar ekıldı sok dokulmen bu sekılde  olduysa baya bır goturur daha sacı
ekte 10.gün resmini ekliyorum. Seyreklik şok dökülme kaynaklı değil ekim kaynaklı gibi görünüyor.

Vitex

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 19 Ekim 2020, 14:22:21 »
Başlığa ekim merkezi adı ve greft sayısı yazın
güncelledim üstat.

Vitex

• Yeni üye
  • *
Ynt: Estethica // 5 Ekim 2020 // 3070 Greft //
« Yanıtla #18 : 19 Ekim 2020, 15:41:26 »
arkadaşlar yorum yapabilirseniz gerçekten çok memnun olurum.

Aykut23

• Full Member
« Yanıtla #19 : 19 Ekim 2020, 16:04:45 »
Ne kadar ücret ödediniz kaç kişi girdi operasyona yazma şansınız var mı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 19 Ekim 2020, 16:05:56 »
Dostum açıklık ve saç durumuna göre çok acemice yapılmış bir ekim kötü bir planlama araştırsaydın keşke ekim öncesi
Global Moderator

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #21 : 19 Ekim 2020, 16:31:14 »
Hayırlı olsun inşallah istediğiniz saçlara kavuşursunuz.
Böyle bir çizginin amacı nedir çözemedim ? Kuş kanatları gibi bir planlama yapılmış. Buna benzer bir çizgi daha gördük forumda, sonradan Şahin Çelik hoca düzeltmişti, mükemmel yapmıştı hatta. Sizin ekiminiz tutsa bile bu ön çizgiye çok yorum yaparlar, moralinizi bozarlar gibime geliyor çünkü diğer arkadaşla çok benzer, o da aynı sorunları yaşamıştı.
Keşke demekle yetiniyoruz maalesef, bu forumun gücünden faydalansa keşke insanlar.
Saç tutmayabilir bu yaşanabilir bir durum ancak 5-6 ay sonra görebiliyoruz sonucu, ben de ektirdim daha yeni belki de 4 ay sonra hüsran yaşayacağım ama planlama bu işin psikolojisini belirliyor.
İnşallah en iyi şekilde tamamlarsınız süreci.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Facebook Twitter Instagram