Gönderen Konu: FİNASTERİDE YANINA NE ALABİLİRİM  (Okunma sayısı 3809 defa)

Hwoarang7

• Hero Member
Ynt: FİNASTERİDE YANINA NE ALABİLİRİM
« Yanıtla #30 : 06 Aralık 2020, 12:50:21 »
Kardeşim 2 aydır finasterid kullanıyorsun sanırım yaşımız hemen hemen aynı tavsiye eder misin , saçlarında kalite farkı var mı
2 ayda sonuç almak zordur , en az 6 ay genel olarak insanlar 1 yıl civarlarında gözle görülür fark ayırt ederler. Hatta ilk 3-4 ayda dokulmenin artması bile olasıdır. Çünkü finasterid telojen fazdaki saçların düşüp yerine anagen fazdaki saçların çıkması için zorlar.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 06 Aralık 2020, 13:32:04 »
Saç dökülmem baya azaldı onun dışında bir şey yok. Lütfen ön bölge için bir topikal antiandrojen söyler misiniz ve nasıl bulucağı mı da anlatır mısınız? Bir de şampuana doğum kontrol hapı atmak etkili mi sizce ön bölge için çünkü internette gördüm. Ve saç esnekliğimi nasıl arttırırım çünkü ön bölgeyi elimle sıkınca fazla esnek gibi değil esnek olması için ne yapabilirim?
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 06 Aralık 2020, 20:32:05 »
Bence sana 100 cevap verilse sen aynı soruyu 101. kez de soracağın için artık fazla kişi bakmıyor galiba ama belki yazan bulursun

Aslında Sen, siyabentqxqx ve Jugen 3'ünüz birleşin bu sorulara bir cevap bulursunuz gibime geliyor
Yani gördüğüm kadarıyla inanılmaz benzer noktalarınız var çünkü

Yaşlar 19-22 arası, saçlar 2'nizin aynı bir Jugen'in fotosu yok galiba ama yanlış hatırlamıyorsam onun tarif ettiğine göre onun da aynıdır diye düşünüyorum
Hiçbiriniz üniversite zamanını saçsız geçirmek istemiyorsunuz ve en son dün gece yazan siyabentqxqx gibi sen de topikal antiandrojen arayışındasın
Minoxil kullanamazsınız çünkü egzama sorunu vs var sanırım
Saçınızda sorunlarınız ön bölgede bu yüzden fin oraları zor koruyabilirmiş bu yüzden dut kullanayım mı diye düşünüyorsunuz

Bu ortak veya benzer yönlerinizle bence sorularınıza cevap bulacaksınız gibime geliyor

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 06 Aralık 2020, 20:54:21 »
Bence sana 100 cevap verilse sen aynı soruyu 101. kez de soracağın için artık fazla kişi bakmıyor galiba ama belki yazan bulursun

+1 gerçekten ben yoruldum

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 06 Aralık 2020, 22:18:31 »

Aslında Sen, siyabentqxqx ve Jugen 3'ünüz birleşin bu sorulara bir cevap bulursunuz gibime geliyor
Yani gördüğüm kadarıyla inanılmaz benzer noktalarınız var çünkü

Yaşlar 19-22 arası, saçlar 2'nizin aynı bir Jugen'in fotosu yok galiba ama yanlış hatırlamıyorsam onun tarif ettiğine göre onun da aynıdır diye düşünüyorum
Hiçbiriniz üniversite zamanını saçsız geçirmek istemiyorsunuz ve en son dün gece yazan siyabentqxqx gibi sen de topikal antiandrojen arayışındasın
Minoxil kullanamazsınız çünkü egzama sorunu vs var sanırım
Saçınızda sorunlarınız ön bölgede bu yüzden fin oraları zor koruyabilirmiş bu yüzden dut kullanayım mı diye düşünüyorsunuz

Bu ortak veya benzer yönlerinizle bence sorularınıza cevap bulacaksınız gibime geliyor

Haklısınız birçok kez sordum ancak yabancı forumlarda araştırınca bu konudan çeken çok var ondan sormak istedim pardon. Dutasterid geçmeyi düşünmüyorum finasteridde kalıcam ve bu aralar minoksil kullanmayk düşünmeye başladım. Siz de biliyorsunuzdur belki Alex diye birisi var minoxili uzun süredir kullanıyor ve çok olumlu etkilemiş saç fışkırıyo adamdan ben de düşünmeye başladım ama yine çekincem var. Sadece merak ettiğim saç esnekliğimi masaj ve magnezyum içerikli şeyler tüketerek çözmeyi düşünüyorum başka ne yapabilirim ön bölgemin esnek olması için. Ve yurtdışından temin etmeden bulabiliceğim bir topikal antiandrojen var mı?
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Facebook Twitter Instagram