Gönderen Konu: FİNASTERİDE YANINA NE ALABİLİRİM  (Okunma sayısı 3817 defa)

Kelbey

• Sr. Member
Ynt: FİNASTERİDE YANINA NE ALABİLİRİM
« Yanıtla #15 : 19 Ekim 2020, 13:02:18 »
Kardeşim sen illa da dayansın diyorsan , hergun finas al 3 günde 1 de dutas al başka bir çare yok zaten ya da topikal ru58841 vsvs kullanman lazim

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 19 Ekim 2020, 13:06:21 »
Kardeşim sen illa da dayansın diyorsan , hergun finas al 3 günde 1 de dutas al başka bir çare yok zaten ya da topikal ru58841 vsvs kullanman lazim

Her gün dut alsam olur mu finasterid bırakıp çünkü propecia pahalı ve proscarı da 4 e bölmek eşit şekilde falan zor oluyor.  Ayrıca  dut kullanırsam testosteron daha da artacak bu ön  bölgeyi zayıflatabilir ondan dolayı doğal yollarla testosteronu biraz baskılayacak bir şey önerebilir misin. teşekkürler
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Temmuzkaraca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 19 Ekim 2020, 13:14:38 »
Bence duta gerek yok zaten saç çıkmasını istemiyormuşsun korusan yeter ,yaş 23 fin xpecia masaj dermastamp ile 26 27 ye kadar korusan yeter tabi fin nasıl etki eder yan etki açısından.. zaten 27 28 gibi de saç ekimi yaparsın uzun zaman götürür seni saçlı bir şekilde.Bir de bana kalırsa oral olarak kullanılan ilaçlar için belli aralıklarla doktor tarafından gözetlenmen iyi olur.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 19 Ekim 2020, 13:19:10 »
Bence duta gerek yok zaten saç çıkmasını istemiyormuşsun korusan yeter ,yaş 23 fin xpecia masaj dermastamp ile 26 27 ye kadar korusan yeter tabi fin nasıl etki eder yan etki açısından.. zaten 27 28 gibi de saç ekimi yaparsın uzun zaman götürür seni saçlı bir şekilde.Bir de bana kalırsa oral olarak kullanılan ilaçlar için belli aralıklarla doktor tarafından gözetlenmen iyi olur.

İğneleme yapmasam çok eksik olur mu yani iğnelemeden biraz korkuyorurm. Ayrıca fin ve xpecia ile sence 27 28 yaşında saçım ne kadar dökülmüş olur. Yani ortalama olarak bir düşünsen norwood kaç olurum fin ve xpecia kullanarak.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Temmuzkaraca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 19 Ekim 2020, 13:25:04 »
İğneleme yapmasam çok eksik olur mu yani iğnelemeden biraz korkuyorurm. Ayrıca fin ve xpecia ile sence 27 28 yaşında saçım ne kadar dökülmüş olur. Yani ortalama olarak bir düşünsen norwood kaç olurum fin ve xpecia kullanarak.
Yani bunu kimse bilemez ama bana kalırsa olağan dışı bir durum olmadıkça ciddi bir şekilde korursun saçlarını belki arka tarafın dht ye duyarlı değildir hep böyle kalırsın nw 3 te şans işi biraz sen elinden geleni yap sağlığına zarar vermeden gerisi halıllolur bir şekilde

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 19 Ekim 2020, 13:55:11 »
Yani bunu kimse bilemez ama bana kalırsa olağan dışı bir durum olmadıkça ciddi bir şekilde korursun saçlarını belki arka tarafın dht ye duyarlı değildir hep böyle kalırsın nw 3 te şans işi biraz sen elinden geleni yap sağlığına zarar vermeden gerisi halıllolur bir şekilde

Peki ön bölge için xpecia fin ve masajdan başka ne yapabilirim mesela testoya bile dayanıksız olabiliyor önler bazen. Bu arada saçımın arkası da şöyle.  Bazen böyle çıkıyor foto bazen de çıkmıyor. Nasıl arka taraf çok mu kötü
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 19 Ekim 2020, 13:58:15 »
Yeşilçay kabak çekirdeği tüket kardeşim başkada hicbirsey yapamazsin
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 19 Ekim 2020, 14:17:29 »
Yeşilçay kabak çekirdeği tüket kardeşim başkada hicbirsey yapamazsin

Kabak çekirdeği testosteronu daha da arttırmıyor mu testosteron artarsa önlerde dökülme artabilir öyle değil mi
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 19 Ekim 2020, 14:29:06 »
Arttırmaz sen ye iç başkada yapabileceğin bir şey yok
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 19 Ekim 2020, 14:33:05 »
Arttırmaz sen ye iç başkada yapabileceğin bir şey yok

Anladım abi yukarda saçımın arka tarafının fotoğrafını attım sence çok mu kötü ve finasterid ile toparlar mı ora
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 19 Ekim 2020, 14:35:48 »
Büyük ihtimal uzun yıllar götürür hatta öne de etki eder
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 19 Ekim 2020, 20:51:01 »
Ben sabah Biotin hariç diğer kullandığım vitaminleri alıyorum. Biotin'i ise öğlen Finasterid'in yanında alıyorum

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 20 Ekim 2020, 04:19:53 »
Ben de norwood 3'üm 23 yaşındayım, 1 hafta önce minoxile başladım avodart ile takviye etmeyi düşünüyorum, dutasın ön bölgelerde finastan daha etkili olduğunu söylediler, bakalım
TEDAVİM
Minoxil Forte Günde 1 (Şakaklara ve Frontale 3'er Fıs)
Dutasteride Avodart Günde 1 (Eskiden Haftada 2)
Fiyto Şampuan Haftada 2
Dermaroller 1 mm Haftada 2
D Vitamini- Çinko- B 12 2 Günde 1
Oral Spironolakton Aldactone 25 mg Günde 1

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 06 Aralık 2020, 12:35:33 »
Konuyu daha önce açmıştım ama bir soru aklıma takıldı sormak istedim. Fin ön bölgeyi koruyabilir de korumayabilir de ancak diğer bölgelere nazaran daha etkisiz olduğunu biliyoruz. İnternette araştırırken buldum şampuanların içine doğum kontrol hapları atmak dökülmeleri ciddi oranda kesiyormuş acaba ön bölge için ben de böyle bir şey denesem mi? Bir de topikal antiandrojen kullanmak istemiyordum ancak karar verdim tekrardan kullanıcam. Ama ru58841 ya da setipiprant temin edemem bana nasıl topikal antiandrojen bulucağımı söyler misiniz? Bu arada finasterid 2 aydan fazladır kullanıyorum ve saç dökülmem son 2 hafta içinde çok azaldı. Normalde yastıkta 12 13 tel bulurdum şimdi 1 tel ya da 2 3 tel buluyorum. Elimle çekince de fazla gelmiyor artık ama saç dökülmesi dökülme sayısından çok incelmeye bağlı olduğu için dökülmenin bu şekil durduğuna emin olmak zor. Sorularıma cevaplarımı bekliyorum
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 06 Aralık 2020, 12:47:01 »
Kardeşim 2 aydır finasterid kullanıyorsun sanırım yaşımız hemen hemen aynı tavsiye eder misin , saçlarında kalite farkı var mı

Facebook Twitter Instagram