Bu sitede dökülmeyle ilgili çok konu açtım cevaplarımı da aldım ancak bu olaylara yeni yeni alışıyorum bundan dolayı kafam çok karışabiliyor ondan dolayı konuyu açayım dedim.2 bucuk 3 haftadır fin kullanıyorum ve forumda araştırma yaptım ön bölgeler daha dayanıksız olduğu için fin koruyamayabiliyormuş. Ben saçım çıksın falan istemiyorum zaten şu saçları korusam yeter her türlü. Finasterid benim arka kısımları koruyacağından eminim ancak ön bölge için ne yapabilirim abiler. Yani maalesef topikal kullanamam ondan dolayı oral olarak ne yapabilirim. Doğal bir şeyler de olabilir ön bölgeyi koruyan söylerseniz sevinirim. Norwood 3üm şu an tabi fotoda pek belli değil çünkü saçlar gür olduğu için ve uzun olduğu için kapanıyor. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdi bazı insanlar çok takıyosun falan dicek psikolog vs dicek merak etmeyin takmıyorum artık eskisi gibi çünkü forumda benim yaşımda kat kat kötülerini gördüm en azından şükrettim ve umudum oldu. Sadece şu sorularıma cevap verseniz kafidir benim için.