Herkese selamlar,
Forumda yeni sayılırım ama öncelikle emeği geçen ve bilgilenmemizi sağlayan herkese kendi adıma çok teşekkür ediyorum. 5 yılı aşkın bir süredir saç ekimi fikri vardı aklımda. Ama yaş biraz daha geçsin, araştırmadan olmaz filan derken sonunda ben de saç ektirenler kervanına katıldım
Araştırmalarım sonrası ekim işlemini Asuman Hair Transplant'ta yaptırmaya karar verdim. Özellikle buradan takip ettiğim kadarıyla olumlu geri bildirimler ve başarılı operasyon sonuçları etkili oldu kararımda. Temmuz ayında kendisi ile görüşmeye gittiğimde de çok samimi buldum. Ayrıca daha önce görüştüğüm hiçbir ekim merkezi şakaklara ekimden bahsetmezken, Asuman hanım benim de düşündüğüm gibi, şakaklara da ekim yapılmasının şart olduğunu söyledi. Açıkçası çok fazla merkezle görüşsem de orda yaptırmalıymışım gibi hissettim. Sürecin bu aşamasına kadar da hiçbir pişmanlığım olmadı. Gerek ekim aşamasında gerekse de mevcut süreçte çok titiz ve ilgili davranmaktalar. Öncelikle kendisine ve ekibine (Sinem Hanım, Dilara Hanım ve Enes Bey) çok teşekkürler.
Sonraki gönderilere ekim öncesinden başlayarak fotoğrafları ekliyorum.Ekim sonrası bugün 8. günüm. Önceki halimden göreceğiniz üzere açıklığım ön bölgede ve şakak bölgesine doğruydu. Uzun bir süredir saçlarım bu şekilde ve dökülmede bir belirginlik yoktu. 9 Ekim tarihinde sabah ekim merkezine gittim ve planlama yapıldı. Sonrasında kan alımı ve deneyimleyen herkesin bildiği süreç başladı
Operasyon 8:30 gibi başladı akşam 18:30 gibi son buldu. Kanal açma işlemi Asuman Hanım tarafından yapıldı. Ayrıca köklerin yerleştirilmesinin büyük bir kısmında da kendisi yer aldı.
Verilen ilaçları kullanmaya ve söylenenleri yapmaya harfiyen dikkat ediyorum. Mevcut durumda takviye olarak sadece Xpecia (günde 2 defa) kullanıyorum. Biraz daha ilerleyen süreçlerde farklı vitamin takviyelerini de kullanmayı planlıyorum. Umarım güzel sonuçlanır. Yorumlarınızı bekliyorum. Yorum yapan herkese şimdiden çok teşekkürler.