Gönderen Konu: Asuman Hair Transplant / 09.10.2020 / 3500 Greft / Yaş: 30  (Okunma sayısı 23916 defa)

emin_em

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hair Transplant / 09.10.2020 / 3500 Greft / Yaş: 30
« Yanıtla #136 : 07 Haziran 2021, 01:26:54 »
çok başarılı bir sonuç. ama ben özellikle şakakları çok beğendim. şakak işini becerebilen ekimci sayısı az. 2. bir ekim yaptırırsam bu ekimi hatırlayacağım muhakkak.

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #137 : 07 Haziran 2021, 02:50:05 »
Pego teşekkür ederim abi ben de tam senin konuyu inceliyordum inanır mısın revize yapmışsın zaten gayet iyiymiş bence ama çok daha iyi olacak inşallah hayırlı olsun :)

Açıkçası ben de genel olarak memnunum ama bir yandan da dökülüyor ona rağmen böyle dökülmese orman olmuştu herhalde saçlarım:) temple konusunda haklısın şu anda yanlar kısa olduğu için daha da kötü duruyo uzayınca kendi saçlarımla kapatıyorum bir nebze. Oraya tekli greft pek kalmadı mı neyse seyrek ekildi sanırım tel tel duruyor. İdare ediyorum ben de :)

Valla tek sıkıntı o olsun gerçekten, düzeltilmesi daha kolay bir alan, istersen bir ara yaptırırsın ya da zaten güzel kullanacak bir şekilde saç tarzı kullanırsın olmadı. En güzel kısım olmuş, gerisi halledilir her halükarda. :)
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

alastor

• Full Member
« Yanıtla #138 : 07 Haziran 2021, 13:17:48 »
çok başarılı bir sonuç. ama ben özellikle şakakları çok beğendim. şakak işini becerebilen ekimci sayısı az. 2. bir ekim yaptırırsam bu ekimi hatırlayacağım muhakkak.

Sağol hocam evet temple bölgenin kapanması da görüntüyü çok etkiliyor. Senin sürece de baktım daha basindasin hayırlı olsun çok daha iyisi olur inşallah

buz94

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #139 : 07 Haziran 2021, 20:54:26 »
ekiminiz hayırlı olsun. hocam vitamin ve losyon için genel olarak ne kullandınız süreçte ve kaçıncı aya kadar kullandınız? +fin kullanıyormusunuz?

alastor

• Full Member
« Yanıtla #140 : 07 Haziran 2021, 21:51:12 »
ekiminiz hayırlı olsun. hocam vitamin ve losyon için genel olarak ne kullandınız süreçte ve kaçıncı aya kadar kullandınız? +fin kullanıyormusunuz?

Teşekkür ederim. ilk 4 ay minoxil, 6 ay da xpecia kullandım. Şimdi prozinc plus losyon kullaniyorum. Fin kullanmadım.

alastor

• Full Member
« Yanıtla #141 : 19 Haziran 2021, 00:36:32 »
Merhaba saçımdaki dökülmeleri maalesef durduramıyorum :( ekim bölgesinin üst tarafı. Islak ve ışık altında çektim. Kuruyken iyi duruyo fakat bu hali çok rahatsız etmeye başladı. 2 aydır dökülmeler var. Çok seyreldi. gün içinde çok kaşındığı zamanlar da oluyor. Her kaşımada elime saçlar geliyor. Xpecia'ya tekrardan başladım ama faydası yok. Prozinc losyon kullaniyorum 3 aya yakın bir süredir. Yararını gördüm desem yalan olur aksine bu dökülmenin sebebi bile olabilir diye düşünmeye başladım. Minoxili bırakalı da 3 ay oldu. Döngüye girdiyse bu kadar sürer mi bilmiyorum. Ekimden önce kendi saçlarım uzun yıllardır bu kadar dökülmüyordu. anormal bir durum olduğu aşikar. Kan değerlerimi ölçtürmemi istemişti Asuman hanım henüz fırsat bulamadım ama pek ihtimal vermiyorum açıkçası sebebinin o olduğuna. Sebebi ne olabilir? Telojen effluvium diye bir şey gördüm forumda araştırırken. Öyle bir durum mu acaba? Önerilerinize çok ihtiyacım var.

Son kel

• Sr. Member
« Yanıtla #142 : 19 Haziran 2021, 00:53:54 »
Aynı durum bende de oldu senin durum gene çok iyi maşallah genel de bana yapılan yorumlar da minoksil den kaynaklı olduğu yönün de ama bi kan değerlerine en kısa süre de baktır  bence geçmiş olsun umarım toparlar saçların.

alastor

• Full Member
« Yanıtla #143 : 19 Haziran 2021, 01:27:21 »
Aynı durum bende de oldu senin durum gene çok iyi maşallah genel de bana yapılan yorumlar da minoksil den kaynaklı olduğu yönün de ama bi kan değerlerine en kısa süre de baktır  bence geçmiş olsun umarım toparlar saçların.

Anladım abi evet baktiricam kan değerlerine ama bilemiyorum açıkçası. Ben minoxtu finastı ekim merkezi ne dediyse harfiyen uyguladım. Minoxil hakkında bir tane olumlu yorum yokken doğru düzgün şu forumda, sonrasında dediğimizi yapmadın olmasın diye kullandım. Saç derisindeki kaşıntı da muhtemelen minoxilin eseri. Umarım toparlar yoksa bir taraftan kazandık derken ciddi bir kayıp da olacak.

Son kel

• Sr. Member
« Yanıtla #144 : 19 Haziran 2021, 01:36:21 »
Anladım abi evet baktiricam kan değerlerine ama bilemiyorum açıkçası. Ben minoxtu finastı ekim merkezi ne dediyse harfiyen uyguladım. Minoxil hakkında bir tane olumlu yorum yokken doğru düzgün şu forumda, sonrasında dediğimizi yapmadın olmasın diye kullandım. Saç derisindeki kaşıntı da muhtemelen minoxilin eseri. Umarım toparlar yoksa bir taraftan kazandık derken ciddi bir kayıp da olacak.
Ben de aynı mantıkla hareket ettim dediğimizi yapmadın falan demesinler diye, çok da canını sıkma yani çok kötü bi görüntü yok bence.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 19 Haziran 2021, 10:57:31 »
Merhaba saçımdaki dökülmeleri maalesef durduramıyorum :( ekim bölgesinin üst tarafı. Islak ve ışık altında çektim. Kuruyken iyi duruyo fakat bu hali çok rahatsız etmeye başladı. 2 aydır dökülmeler var. Çok seyreldi. gün içinde çok kaşındığı zamanlar da oluyor. Her kaşımada elime saçlar geliyor. Xpecia'ya tekrardan başladım ama faydası yok. Prozinc losyon kullaniyorum 3 aya yakın bir süredir. Yararını gördüm desem yalan olur aksine bu dökülmenin sebebi bile olabilir diye düşünmeye başladım. Minoxili bırakalı da 3 ay oldu. Döngüye girdiyse bu kadar sürer mi bilmiyorum. Ekimden önce kendi saçlarım uzun yıllardır bu kadar dökülmüyordu. anormal bir durum olduğu aşikar. Kan değerlerimi ölçtürmemi istemişti Asuman hanım henüz fırsat bulamadım ama pek ihtimal vermiyorum açıkçası sebebinin o olduğuna. Sebebi ne olabilir? Telojen effluvium diye bir şey gördüm forumda araştırırken. Öyle bir durum mu acaba? Önerilerinize çok ihtiyacım var.

Toparlar merak etme biraz finasteterid + biotin al  ve b12 ekliği var mı bir baktır.
Global Moderator

alastor

• Full Member
« Yanıtla #146 : 19 Haziran 2021, 12:12:26 »
Toparlar merak etme biraz finasteterid + biotin al  ve b12 ekliği var mı bir baktır.

Evet abi kan değerlerime baktiricam en kısa zamanda inşallah toparlar çok can sıkıcı gerçekten

Murat Akbaba

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #147 : 19 Haziran 2021, 13:25:03 »
Ama kardeşim biz sana söyledik doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar minoxil den kaynakli ve sakin finanstefide bulaşma yine aynı hüsrana uğradım minoxil bırakıldığında getirdiğinden çok daha fazlasını götürür yalancı bahar yaşatır insana 7 yıl kullandım sonuçta kan değerleri hikaye

erenbulut869

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #148 : 19 Haziran 2021, 13:57:14 »
 minoxil kullanma çünkü hem zahmetli hem pahalı hemde ömür boyu kullanamazsın illaki bırakıyorsun günün birinde sonra gelen saçlar hopp uçmuş  . Finasterid kullanabilirsin aslında  yan etki yapmıyor ise  bende yapmıyor
  • Yaşınız 30

alastor

• Full Member
« Yanıtla #149 : 19 Haziran 2021, 23:51:28 »
Ama kardeşim biz sana söyledik doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar minoxil den kaynakli ve sakin finanstefide bulaşma yine aynı hüsrana uğradım minoxil bırakıldığında getirdiğinden çok daha fazlasını götürür yalancı bahar yaşatır insana 7 yıl kullandım sonuçta kan değerleri hikaye

Dostum ben saç ektirdigim dönemde merkezin tavsiyelerine uymak istedim zira sonucunda dediğimizi yapmadın olmasın diye. Minoxil konusunda haklı olabilirsin fakat bunu bana şimdi söylemenin takdir edersin ki bir faydası yok. Kaldı ki burda dökülmenin minoxidil kaynaklı olup olmadığını bile tam bilmiyoruz. Ben de burda buna çözüm bulmaya çalışıyorum. Yeni ektiren arkadaşlara tavsiyelerde bulunabilirsin elbette ama benden geçti. İyi akşamlar.

Facebook Twitter Instagram