Kardeşlerim ve saygi değer abilerim 22 yasindayim, cuma günü inşallah saat 9 da kayseri soep estetik merkezinde estetik cerrah Mehmet Özköse'ye sac ekimi işlemi yaptıracağım. Açıkçasi konuyu ilk buraya açtım ki hem sürecin başlamasına nasıl karar verdim bunu anlatmak hemde bir iki fotoğrafla suan ki saçımı size gostermek istiyorum. Ekim sonrasindaki fotolari ekim sonuclari kisminda ayri bir konu acarak sizinle gunden gune aydan aya paylasmayi düşünüyorum.
Öncelikle blog tarzinda uzun bi yazi olduysa affedin kisa konusmayi sevmiyorum yarinin bir avukat adayi olarak da avukatlarimizin avukatlar gününü kutlayarak konuya baslayim istiyorum
Şimdi tekrar bi okudum da uzun olacak gibi kızarsıniz diye korktum neyse kisa kesiyim, ektirecem iste cuma günü
18imde basladi dokulme üniversite süreciyle birlikte, ilk zamanlar takmadim ama artik benim icin sorun olmaya basladi, acikcasi il disina gitmek istemedim kontroller vs acisindan kayserinin ikametgah yerimin daha doğru oldugunu düşündüm, dökülme bi sağlık sorunu yüzünden olmadi tamamen babadan atadan gelmiş olan, kötü genler yüzünden
acikcasi kendimle barisik bi insanim cok takmam, ama yasim malum boyle olunca insan saçlı bir genclik yasamak istemiyor degil
neyse fotolari paylasiyim artik kiymetli yorumlariniza bırakıyorum konuyu, dua edin sonuclari paylasinca buraya edit duser ekim sonuclari bolmesinde devam ederiz.
Ha asil konuyu unuttum, fotoda görürsünüz donör bölgemi falan,şuan anlık attım gün sonu biraz yağlandığı için daha da seyrek görünüyor olabilir, özellikle flaşlı attım. 4500 greft olarak anlaştık doktorla, ne kadar cikarsa artik 4500 diyince 4500 çıkmıyor malum