Gönderen Konu: Cuma Günü Saç Ekimim Var !!!  (Okunma sayısı 2902 defa)

Keladam38

• Jr. Member
  • **
Cuma Günü Saç Ekimim Var !!!
« : 06 Nisan 2017, 00:10:08 »
Kardeşlerim ve saygi değer abilerim 22 yasindayim, cuma günü inşallah saat 9 da kayseri soep estetik merkezinde estetik cerrah Mehmet Özköse'ye sac ekimi işlemi yaptıracağım. Açıkçasi konuyu ilk buraya açtım ki hem sürecin başlamasına nasıl karar verdim bunu anlatmak hemde bir iki fotoğrafla suan ki saçımı size gostermek istiyorum. Ekim sonrasindaki fotolari ekim sonuclari kisminda ayri bir konu acarak sizinle gunden gune aydan aya paylasmayi düşünüyorum.
Öncelikle blog tarzinda uzun bi yazi olduysa affedin kisa konusmayi sevmiyorum yarinin bir avukat adayi olarak da avukatlarimizin avukatlar gününü kutlayarak konuya baslayim istiyorum :)
Şimdi tekrar bi okudum da uzun olacak gibi kızarsıniz diye korktum neyse kisa kesiyim, ektirecem iste cuma günü :) 18imde basladi dokulme üniversite süreciyle birlikte, ilk zamanlar takmadim ama artik benim icin sorun olmaya basladi, acikcasi il disina gitmek istemedim kontroller vs acisindan kayserinin ikametgah yerimin daha doğru oldugunu düşündüm, dökülme bi sağlık sorunu yüzünden olmadi tamamen babadan atadan gelmiş olan,  kötü genler yüzünden :) acikcasi kendimle barisik bi insanim cok takmam, ama yasim malum boyle olunca insan saçlı bir genclik yasamak istemiyor degil :) neyse fotolari paylasiyim artik kiymetli yorumlariniza bırakıyorum konuyu, dua edin sonuclari paylasinca buraya edit duser ekim sonuclari bolmesinde devam ederiz.
Ha asil konuyu unuttum, fotoda görürsünüz donör bölgemi falan,şuan anlık attım gün sonu biraz yağlandığı için daha da seyrek görünüyor olabilir, özellikle flaşlı attım. 4500 greft olarak anlaştık doktorla, ne kadar cikarsa artik 4500 diyince 4500 çıkmıyor malum :)

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Cuma Günü Saç Ekimim Var !!!
« Yanıtla #1 : 06 Nisan 2017, 16:02:58 »
Hayirlisi olsun kardeşim ozellikle takip edeceğim seni inş hersey istedigin gibi olur bende mehmet beye ekim yaptirmayı dusunuyorum bakalım senin ekim nasıl gececek surecleri bize bildirirsin artik.aslinda ben z.kul dusunuyorum ama il dışı oldugu icin zamn ayirmak zor oluyor ilk on gun en azindan doktor kontrolu altinda olması avantaj onun icin kayseri ici olmasi daha mantikli.ama iste kim daha iyi sorun orda..

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Nisan 2017, 16:09:44 »
Kardes ayrica sen tedavi uyguladin mi saclara dikkatimi cekti genelde boyle daginik bir seyrelme sekkinde dokulen saclar minoxil gibi ilaclari kullanip birakinca bu sekulde seyrelme oluyor saclarda ben ilac kullandim senin sac gibi seyrek dokulme var kullanmadan once sadece on bolgem dokulmustu arka taraflar sık tı kullanip birakinca her yer seyreldi sen kullandin mi birsey saclara

Keladam38

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 06 Nisan 2017, 17:10:47 »
Yok hocam kendimi bildim bileli hiç bir şey kullanmadim sadece normal piyasa sampuanlari, stres genetik gibi kosullar etkili oldu benim dökülmede, bende iste sırf il dışı olmasın diye bura olsun dedim bakalim, olmazsa görüşürüz bi gun yuz yuze toparlandiktan sonra
Keladam38

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Nisan 2017, 19:07:28 »
Tmm kardesim goruselim zaman gecsin ektir bakalim nasil olacak iyi olur inş tek seans olacak demi senin ki 4500 greft ucreti ne dediler.

Keladam38

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 07 Nisan 2017, 00:12:33 »
aynen hocam tek seans olacak biz 4000 lira olarak anlaştık
Keladam38

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Nisan 2017, 00:36:22 »
Keske biraz arastirsaydin manuel alima yønelseydin dønorun cok yok ama insallah basarili olur ekimin :)

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Nisan 2017, 14:40:23 »
Uöarım varolan mevcut saçların zarar görmez dostum
🏇🏇

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 11 Nisan 2017, 14:45:38 »
Hayırlısı olsun
Bu arada kullanıcı adını görünce aklıma basla kel adam geliyor :D
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

Keladam38

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 11 Nisan 2017, 14:49:11 »
Secret115 :) eğer çoğunluğun aklina o geliyorsa böyle bir benzetmeye maruz kalmak istemem :) arkadaslar ilginiz alakaniz icin cok teşekkür ederim, cuma günü ekim yapıldı, yalniz inanin kafami daha bende goremedim sargida, dün sargilar cikti bi o zaman gordum 10 dk sonra tekrar sarildi, uygulama böyle dendi, gercekten aslinda cok guzel bir uygulama inanin hic zarar gormedi koklerim en ufak kanama sizma olmadi, fotograf paylasimini bu yuzden yapmadim, elim yuzum sisti benim biraz yan yattim vs, 2 gun sonra accam sargilari ilk yikamam onumuzdeki pzt yapilacak
Keladam38

Keladam38

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 11 Nisan 2017, 14:51:59 »
Persembe günü tum fotolari atcam size, sonrasinda ilk yikama vs her seyi yazarim, ekim ani yasadiklarim falan onlari da o gun guzelce anlatmak istiyorum ektirmeyi düşünenler için, ben gerçekten bir cimdikleme acısı kadar bir acı bile hissetmedim inanilmaz agrisiz sızısiz bir operasyon oldu benim icin, her şeyi paylascam fotolarla beraber, tekrar cok teşekkür ederim hepinize
Keladam38

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 12 Nisan 2017, 11:16:28 »
Hayirli olsun kardesim saffet hoca ekime girdimi ben saffet beye burun ameliyati olmustum heralde sac ekimi de orda olacağim mehmet ozkose yapiyor galiba ekimleri ilgi alaka nasil kac saat surdu calisanlar isinde uzman mı izlenimlerin nasil.saffet hocayi iyi tanirim aslinda iki kere ameliyat oldum doktora sert biri gunu gununu tutmuyor gerci😀o yuzden kotu gunune denk gelirim diye cekiniyirum😀
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2017, 12:39:54 Gönderen: 3838 »

Keladam38

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 12 Nisan 2017, 11:21:05 »
Hocam, ben mehmet özköseye ektirdim saffet hocayi gormedim tanimam, ama Mehmet hoca on numara bi insan tanimiyordum onu da reklam olsun diye demiyorum yanlis anlasilmasin, cok sakin ve aşırı titiz bi insan, inanilmaz ciddiye alıyor işini ve sakinligi sayesinde rahatlıyorsun yani, ekibi de genc ama gerçekten uzun zamandir bu isi yapiyorlar belli, ben gercekten operasyon sürecinden memnun kaldim
Keladam38

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 12 Nisan 2017, 11:48:24 »
Ekim bölgesimi sargıda donör bölgesimi Şayet ekim bölgesi sargıda ise bunun dogru bir uygulama oldugunu düşünmüyorum ekim yapılan alanın hava alması gerek.. foto paylaşırsanız sargılı alanı görmüş oluruz
Global Moderator

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 12 Nisan 2017, 12:41:55 »
Hocam, ben mehmet özköseye ektirdim saffet hocayi gormedim tanimam, ama Mehmet hoca on numara bi insan tanimiyordum onu da reklam olsun diye demiyorum yanlis anlasilmasin, cok sakin ve aşırı titiz bi insan, inanilmaz ciddiye alıyor işini ve sakinligi sayesinde rahatlıyorsun yani, ekibi de genc ama gerçekten uzun zamandir bu isi yapiyorlar belli, ben gercekten operasyon sürecinden memnun kaldim
sagol kardesim insallah guzel olur hintel arkadasin dedigi gibi sarilan bolgeyi bi fotolasan

Facebook Twitter Instagram