Gönderen Konu: 07.10.2020 / MedicalHair Dr. Sibel ULUSAN / 3466 Kanal / 4096 Greft / Yaş 28  (Okunma sayısı 16717 defa)

Kerimm34

• Hero Member
Tebrikler kardeşim efsane olmuş şimdiden  |-nazarboncugu-|

adali

• Yeni üye
  • *
cok begendim. senin icin sevindim  |-nazarboncugu-|

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Net resim ekleyecektiniz:)
Global Moderator

MrMabeL

• Full Member
Net resim ekleyecektiniz:)

Bir daha +1 abi :)

evet bekliyoruz :)
  • Ekim Tarihi: 03.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hair of İstanbul
  • Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 30

Hairyman

• Full Member
Böyle foto olmaz kardes..yaniltir..
Gunisiginda birkac foto rica edelim senden...

SmyrnaGozza

• Full Member
Öncelikle yorumlar icin tesekkur ederim arkadaslar. Bugun tam 180 gun oldu. Bu aralar cok yogun calisiyorum surekli mesaiye kaliyorum o sebeple firsat bulamadim. Yarin aksam 181. Gun Fotosu paylasacagim daha net bir acidan ve iyisi ile kotusu ile tum yorumlarimi ekleyecegim
Biotin 5000 mcg
finasteride

SmyrnaGozza

• Full Member
Iyi aksamlar herkese. 181. Soz verdigim gibi 181. Gun guncel durumu ekliyorum. Ilk 3 foto bugun, son foto önden görünüm 165. Gune ait. Ilk gunden beri biotin 5000 devam ediyorum. Yaklasik iki ay once panplus losyona basladim. Icindeki melatonin hormonunun saclara olumlu etkisini gosteren calismalari okumustum. Xpeciayi 1 ay once bıraktım.

Fotolarda da gorulecegi gibi bazi kısımlar geriden geliyor. Kafa derimde elime batan bir suru yeni sac mevcut. Asıl merak ettigim konu gelisim daha ne kadar devam eder ? Seyrek gorunen yerler 1 yil sonunda daha fazla dolar mı ? Tecrubeli arkasaslar 6. Aydan sonraki degisimlerini anlatabilirse memnun olurum. Icimde sanki artik gelisim tamamlanmis gibi bi his var ama gereksiz evham yapiyorum sanirim. Herkes surecin 1 sene sonunda tamamlandigini soyluyor. Ozellikle tepe bolgesinin.

Yorumlar icin simdiden tesekkurler
Biotin 5000 mcg
finasteride

Anchar

• Sr. Member
müthiş güzel bir duruma gelmiş saçların zamanla daha gelişir heralde şimdiden keyfini sür kardeşim.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Maşallah gayet başarılı net resimler için teşekkürler sürecin devam ediyor daha gelişecek saçların güle güle kullan senin adına mutlu olduk önümüzdeki süreçlerde resimlerini bekliyoruz kardeşim.
Global Moderator

SmyrnaGozza

• Full Member
Maşallah gayet başarılı net resimler için teşekkürler sürecin devam ediyor daha gelişecek saçların güle güle kullan senin adına mutlu olduk önümüzdeki süreçlerde resimlerini bekliyoruz kardeşim.
Teşekkurler hocam. Seyrek yerlerin kapanmasi umudu ile paylasiimlara devam edecegim :)
Biotin 5000 mcg
finasteride

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sürece göre gayet başarılı zamanla eksik alanlarda dolar maşallah.

MrMabeL

• Full Member
Hocam ele batanlar dolacağının işareti zaten tepe bölgesi geriden gelen bir bölge dahada kapanır muhtemelen güle güle tarayın sonucunuz gayet güzel
  • Ekim Tarihi: 03.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hair of İstanbul
  • Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 30

SmyrnaGozza

• Full Member
Tesekkurler arkadaslar yorumlar icin. Yillardir gunden gunden saclarimin ekdildigini izleyen biri olarak simdi artmasini izliyorum. Garip bi tecrube cidden :)
Biotin 5000 mcg
finasteride

NeferTiTi

• Full Member
Çok başarılı ilerlemiş saçlarınız maşallah.

Facebook Twitter Instagram