Gönderen Konu: 07.10.2020 / MedicalHair Dr. Sibel ULUSAN / 3466 Kanal / 4096 Greft / Yaş 28  (Okunma sayısı 16696 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
gömlek giyin kardeşim ya da önden fermuarlı bır esohman
Global Moderator

Kerimm34

• Hero Member
gayet iyi kardeşim şok dökülmeden kurtulanlar var gibi duruyor.

Beyonder

• Sr. Member
  • oo bizim kel gelmiş.
Ekiminiz güzel hocam şoktan saçlar kalmış gayet iyi. Umarım süreç sorusuz geçer en kısa sürede harika saçlara sahip olursunuz
  • Yaşınız 26
Prozinc Plus
Xpecia gece 2 sefer (08.09.2021)
Finasterid (08.10.2021)

SmyrnaGozza

• Full Member
Teşekkürler arkadaşlar, bu işin çoğu sabır. İnş. herkes emeğinin sonucunu alır
Biotin 5000 mcg
finasteride

Zeppelini

• Jr. Member
  • **
Merhaba geçmiş olsun arkadaşım.  bende ekim yaptırmayı planlıyorum. sıbel hnmın yerıne gittim görüştüm. sanırım yakında yaptırırım.  biraz sıkıntılı biriyim sence ne yapmalıyım? Ağrı acı ve aynı pozisyonda durabilirmiyim acaba diye biraz korkuyorum

SmyrnaGozza

• Full Member
Merhaba geçmiş olsun arkadaşım.  bende ekim yaptırmayı planlıyorum. sıbel hnmın yerıne gittim görüştüm. sanırım yakında yaptırırım.  biraz sıkıntılı biriyim sence ne yapmalıyım? Ağrı acı ve aynı pozisyonda durabilirmiyim acaba diye biraz korkuyorum

Sağolasın kardeşim. Bence bu saç dökülmesini ne kadar sorun ettiğine bağlı. Yani sen eğer kesin bir şekilde kararını verdiysen uzun saat aynı pozisyonda durmaya da bir şekilde katlanırsın, çok da problem değil.

Acı sadece anestezi iğnelerini yaparken hissediyorsun o da toplasan 2-3 dk bişey. Ağrı zaten yok. Ben ilk gece bile hiç ağrı hissetmedim.

Yine de iyi düşünmeni öneririm sonuçta saç ekimi, iyileşme, saçların çıkması derken çok uzun bir süreç. Sabır gerektiriyor.
Biotin 5000 mcg
finasteride

SmyrnaGozza

• Full Member
Herkese selamlar,

Bugün tam 50. gün.

Şok dökülme artık tamamen bitti sayılır, ne kadar sert yıkasam da elime anca bir saç teli geliyor.

Tecrubeli arkadaşlar sizce süreç nasıl ?

Kararmaları beklemek gerçekten zormuş :)
Biotin 5000 mcg
finasteride

SmyrnaGozza

• Full Member
Bu Allah'ın kuluna bir yorum yok mu bea :)
Biotin 5000 mcg
finasteride

barbaross

• Sr. Member
dostum sürece göre normal görünüyor şok dökülme olmuş ama kendi saçların zarar görmemiş şu an ekim olan bölgelerde tüylenmelerde var 1,2 aya epey farklı bir görüntü olur bence.

SmyrnaGozza

• Full Member
dostum sürece göre normal görünüyor şok dökülme olmuş ama kendi saçların zarar görmemiş şu an ekim olan bölgelerde tüylenmelerde var 1,2 aya epey farklı bir görüntü olur bence.

sağolasın hocam inş. Merakla bekliyoruz
Biotin 5000 mcg
finasteride

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
50 gün yorum yapmak için erken kafan sağlıklı kendi saçlarını desteklemeye devam et kardeşim
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Süreç için erken 90'dan sonra saçlarda yorumlar da gelmeye başlar :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Arkitek

• Yeni üye
  • *
Alın çizgini ve sıklığı çok güzel . Umarım istediğiniz sonucu alırsınız .

SmyrnaGozza

• Full Member
50 gün yorum yapmak için erken kafan sağlıklı kendi saçlarını desteklemeye devam et kardeşim

sağolasın Hintell bu süreçte forumu takip ederek sabretmeye çalışıyorum :)

Alın çizgini ve sıklığı çok güzel . Umarım istediğiniz sonucu alırsınız .

teşekkür ederim kardeşim inşallah, 80-90 arası güncelleyeceğim son durumu
Biotin 5000 mcg
finasteride

Facebook Twitter Instagram