Gönderen Konu: 07.10.2020 / MedicalHair Dr. Sibel ULUSAN / 3466 Kanal / 4096 Greft / Yaş 28  (Okunma sayısı 16692 defa)

Rizzrak

• Sr. Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
Sonuç şuan bile tatmin edici, süreçte bitmiş değil, halen yeni saçlar çıkacaktır ve ince olanlar kalınlaşır, biraz daha dolgun bi görünüm olabilir, ama bu saatten sonra 2 katına çıkmaz, en fazla olsa olsa %15-20 artış oda en iyi ihtimalle.
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair

SmyrnaGozza

• Full Member
Tekrardan herkese selamlar.

Uzun sure forumdan uzak kaldim paylaşım yapamadim oncelikle affınıza sıgınıyorum.
Ekimin uzerinden yaklaşık 16 ay gecti. Bazi noktalar haric genel olarak memnunum. Vertex icin zaten tek ekimde mucize beklemiyodum acikcasi. Ekim sonrasi kendi saclarim dokulmeye devam etti. Yani en azindan ben oyle gozlemledim. Zaten ekim sonrasi zayiflayan kendi saclarimin artik cogunlukla dokuldugunu dusunuyorum.

Vertex agirlikli ve biraz da onlere 2. Bir ekim dusunuyorum Sibel hoca ile bugun tekrar yuz yuze gorustum. Dengeli bir alim ile donorden 3000 - 3500 arasi daha greft alabiliriz dedi. Gerekirse sakaldan da takviye edilebilecegini soyledi. Eger karar verirsem kanal açılımını Sibel hoca, greft toplama ve ekim islemlerini de ekibi yapacak. Kendisi de zaten siklakla kontrol ettigini soyledi.

Sizce son durum nasil ? 2. Ekimi dusunmek mantikli mi ? Ayrica ilk ekimde finas kullanmadim, bu sefer onerir misiniz ?
Biotin 5000 mcg
finasteride

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
evet kendi saçların ekim öncesi zaten ince ve dökülmeye devam ediyormuş dökülmüşte ekilenler çıkmış memnun olmana sevindim güzel bir sonuç
bir sıklaştırma daha arkalara doğru süper olur güle güle tara hayırlı olsun
Global Moderator

SmyrnaGozza

• Full Member
evet kendi saçların ekim öncesi zaten ince ve dökülmeye devam ediyormuş dökülmüşte ekilenler çıkmış memnun olmana sevindim güzel bir sonuç
bir sıklaştırma daha arkalara doğru süper olur güle güle tara hayırlı olsun
Sagolasin hocam kismetse 3 mart tarihinde dusunuyorum 2. Operasyonu. Mevcut durumda finas kullanmami onerir misin ?
Biotin 5000 mcg
finasteride

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Rica ederim Fin evet çok ile yarat kullanman ama bu senin kendi tercihin doktoruna da sorarsın zaten
Global Moderator

SmyrnaGozza

• Full Member
Tek aklima takilan konu acaba ne kadar ekim oncesi sacim kaldi.

İlk ekimden sonra cogu gitti diye dusunuyorum. Bu bir sene icerisinde de yine dokulmeye devam etti. Ama ekim saclari ile karistigi icin ne kadar kaldigini da bilemiyorum  :) 2. Ekimden sonra sorun yaratmaz umarim. Buyuk cogunlugu dokuldu zaten
Biotin 5000 mcg
finasteride

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Merak etme yetecek kadar donörün vardır .
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram