Hocam sen ilacı kullanma bence.
Vertex tamamen açıktı senin ileri seviye dökülmen o noktadan sonra dut ve fin ile geri dönüş yapmak çok zor.
Sana değmez kesinlikle ha donörü toparlar ama anca bu çok az saç çıkışı yakalarsım belki hafiften tepe güçlenir ama bu.
Dediğin yan etkilere inanıyorsan kullanma yani ben öyle yapardım senin yerinde olsam
Olay yanetkilere inanma inanmama meselesi değil. Yanetki ya vardır ya yoktur. Böyle inanılıp inanılmayacak birşey değil.
Konu sayfalarca yazdığım yerden farklı bir yere giecek gibi ama yazayım yine de.
Dostum duruumu izah etme sebebim tavsiye beklemem vs değildi. Kötülüyorsun ama sen de kullanıyorsun ilacı şeklinde bir cevap görmemek içindi. Keza daha önce uzun yzun başka başlıklar altında yazdığımda bazı arkadaşlardan bu şekilde yorum gelmişti. Dünden beri bu kadar yazıyor olmamın sebebi, kullanıyorsan da ne kullandığını bil, bunun kalıcı hasarları olabileceğni ispatlamaya çalışmak vs vs. aspirin değil bu demekti özetle.
teşekkür ederim yorumun için. Ama pek kaale almayacağım bir yorum olmuş, sebeplerini buraya yazıp, laf kalabalığı yapmayacağım. Kendi sürecimi zaten uzuun uzun ölçüp tartaak okuyup biçerek ilerletiyorum. Sosyal, kişisel özgüven vs konularında getirip götürecekleri de dahil olmak üzere. Emin ol o konuya girersem ikna edebilirim seni.
Bir ekleme yapayım.
Yukarıdaki yazılarımın hiç bir yerinde kimseye ilacı kullanma demedim farkındaysanız, haa tutup da nw1 olan adam da bulaşmasın, dökülme skalası nw2 den hafif dökülme tanımı ile başlar. Saçları gidici olabilecek adam kullansın istiyorsa. Korumak için de onlarca etken var. Bir süre onları denesin derim en fazla. Ki bu güvenli şekilde korumanın mümkün olduğunu savunuyorum ben. Orası ayrı çook ayrı bir konu.