17 yaşındaki birisine saç için dutasterid yazan doktorun mesleki bilgisinden/etiğinden şüphe ederim. (Bunu gelip buraya bu şekilde yazan adamın iyi niyetinden de şüphe ederim. Bu ifadeyi çok daha sert yazacaktım ama, yine saçma sapan bir tartışma ortamı oluşsun istemiyorum)
Finas, dutas dönüşümlü kullanıyoum ben de ama iki tel saçı dökülüp, böyle ilaçlara başlayanları anlamadığım gibi, hadi herkesin kendi vücudu kendi kararı der geçerim, uyarmaktan öteye haddim olmaz, ama gelip de forumda, yok yanetki yüzdesinin toplandığında 5-10% çıktığı, yok propeciahelp sitesi vs. gerçekleri yansıtmadığı (sen yansıtıyorsun galiba gerçekleri), kalıcı yanetkilerin bilimsel olarak kanıtlanamadığı vs gibi mantıksız argümanlarla başlık açılmasını şiddetle ayıplıyorum.
Arkadaşlar gidin ürologa muayene olun. Fikrini bir sorun bakalım ne diyor. Gördüğüm kadarıyla burada leblebi gibi yutan elemanların çoğu 25in altında, 20-21 yaşlarında. Ki çoğunun kafasında ciddi bir açıklık yok. Sorunu kökten keserek çözmeye çalışılıyor. Sırf kestirme yok diye fili porselen mağazasının içinden geçirmeye çalışıyorlar.
Konunun uzmanı buradakiler değil, ürologlardır.Bu konuyu okuyacaklar arkadaşlara hitaben, Böyle yazılar, bu ilaçlara karşı cesaret oluşturmasın sizde diye eklemek istiyorum.