Merhaba Arkadaslar,
uzun bir süredir forumu takip ediyorum, gercekden bir cok sey ögrendim sac ekimi konusunda,herkesin degerli yorumlari icin ellerine saglik. Bende Yilbasina dogru ektirmeyi düsünüyorum biraz gec kalmis olsamda cogu yer 3-4 aya randevu veriyor.. Ankarada yasiyorum ama Istanbulu tavsiye ederseniz ordada ektirmeyi düsünebilirim. Donör bölgem baya sik ve kuvvetli.
1) yaş 30
2) saç dökülmesi ne zaman başladı 7-8 sene önce
3) saç dökülme tipi (agresif ya da yavaş - stabil) yavas-stabil
4) saç dökülmesi nereden başladı? (vertex, crown, ön bölge vs.) ilk basda sakaklar ve ön bölge daha sonra vertex
5) ilaç kullanılıyor mu? etkisi nedir? Minoxidil 4 seneden beri baya faydasini gördüm, öncesine göre cok daha gür duruyor saclar kullanmasam sacin ayakda durucak hali yok
6 )fotografları islak ve kuru resimleri atiyorum
Bu arada buraya suan koyacagim resimleri Koray Erdogana yolladim net degil diye tekrar istediler, malum kendim cektim
Ama bence o kadarda kötü degil yorumu size birakiyorum.
Sahin Celik Ocaga randevu verebiliyormus, suan 6500 TL fiyat ocakda zam gelcekmis 9000 TL fiyat verdi bana 1 seans PRP ve bir aylik bakim seti dahil. " Sac kaliteniz güzel görünüyor iyi bir sonuc aliriz dedi".
Serdar Gökrem 12000 TL fiyat verdi hemen gelebilirsiniz dedi, demekki fazla yogun degil
Ön ve Vertex Bölgesine yaklasik 3500 greft ekip, sorunu giderebiliriz dedi.
Bütcem 25000 TL siz kimi önerirsiniz ?
Tesekkürler