Merhaba ismim Erman 34 yaşındayım.
Este Palace a gitmeden önce. 8 tane saç ekim merkezi ile görüşme yaptım İstanbul'da ,bunların bazıları karşılıklı bazıları telefonda oldu.. Biraz titizim bu konuda,ayrıntılı araştırdım,sonuçta 1 kere yaptiricağım bişeyi bu..4 seneden beri Sac ekimi yaptirmak istiyordum.. Sonra arkadasim Nami yi gördüm, görünce,gercekten inanamadım ve düşünmeden Este Palace a gidip randevu aldım,saolsunlar kısa bi süre içersinde 2/3 gün sonraya randevu verdiler ve hemen saç ekimi yaptırmaya gittim.
Ekim yaptırmak için gittiğimde ekip beni güzel karşıladı,heyecanlıydım. Sonra birlikte bişeyler içip biraz sohbet ettik..
Eğlenceli,temiz ve güzel insanlar gerçekten.. Heyecanim biraz azaldı bi süre sonra, Aşama aşama,Güle oynaya
ilk önce Ferhat bey ile saç çizimimizi yaptık,20/25 dk birlikte karar verdik,derken ekime başladık:) kanalları Nagehan Akbas açtı,acı hissettim,tarifi; dişçiye gittiğinizde, uyuşturmak için iğne yapıyorlar ,saç ekimi için hissedilen acı bu kadar..
Ekim yaklaşık 6 buçuk saat kadar sürdü toplamda.. Ben istediğimde aralar verdik , ben biraz fazla ara verdirdim sanırım,normalde daha kısa sürüyor olabilir ekim süresi
ekim bitti eve gittim,güzel bi yemek yedim,hatta kebap söyledim (ayıptır söylemesi) ve yattım. Uyandıktan sonra hafif bi kahvaltı yaptım, kafamdaki bantı çıkarttırmaya gittim.. Bantı çıkardık,Ferhat bey bana vitamin ve saçımı rahat yıkamam için köpük şampuan verdi. (Bu arada bana verdiği ürünleri araştırdım ,güzel ürünler .. orası bi eczane değil,kötü düzeyde ürünler değil) bana yapmam gerekenleri söyledi saçım için ve normal hayatıma devam ettim.. Ekim cumartesi oldu,Pazartesi iş başı yaptım.. 2 gün kadar yüzümde şişlik oldu,anestezi yüzünden sonra geçti.. Başka aklıma gelen bi sıkıntı olmadı çok şükür.. Kabuk dökümü ve yıkama için tekrar gitmedim,,beni yonlendirlikleri şekilde hareket ettim ve bi problem yaşamadım. Ama istesem gidebilirdim,çünkü beni arayip söylediler ;isterseniz gelebilirsiniz ve bizde yapabiliriz diye ,, ben gerek duymadım ,,eğer ihtiyaç hissetseydim giderdim.. Şu an çok iyiyim,hiç bir sorunum yok çok şükür. Saçlarım çıksın, bi an once eski halime döneyim diye bekliyorum sadece,başka yapıcak bi işlem kalmadı çok şükür:) şimdilik çevremdeki görüşler ve yorumlar gayet iyi,doğal göründüğünü söylüyorlar..
EstePalace ailesinin ilgisi ve alakası için çok teşekkür ederim ,keşke daha önce tanıyıp,gitseydim.