Saç Ekimi Sonuçları
16. gün ağrı geçti ancak sivilcelenme devam ediyor. Sivilcelenme de değil daha çok aslında kist oluşumu şeklinde. Tepeden bakınca çapları yarım santim civarlarında olan tespit ettiğim 8 tane kist oluşumu var. Ayrıca saç derisi de aşırı yağlı durumda. Bundan dolayı hergün biraz sert davranarak yıkama yapıyorum. Bu duruma Konazol şampuan iyi giderdi ancak köklere zarar verebilir diye çekincelerim var o sebeple kullanmadım. Bugün itibariyle(17. gün) gerileme evresinde gibi hissediyorum, ilerleme olursa mecbur kullanabilirim.Çarşamba gününe dermatoloji doktorundan randevu aldım o zamana kadar geçmezse ilaç desteği almayı düşünüyorum.
bence randevunu erkene al belki kafa derin iltihaplanmış olabilir hemen bir antibiyotik başlaman gerekebilir.
Sarı ren olsa iltihap veya nekroz olurdu,yağlanma yüksek bölgede,fito krem veya coresatin(mor renk) olabilir. Tehlikeli durum yok, cild yağlıysa saw palmetto kullanabilirsin günde 1 adet.
Büyük bir alan iltihap var dimi? İçersinde verdiği ilaçlar işe yarar kullan düzelicek inşallah
Führerim teşekkür ederim içimi rahatlattın. Benim tenimde yağ problemi var maalesef. Bu kistlerin boyları da büyük gibi geliyor, doktor eşliğinde patlatılması ya da antibiotikle kurutulması gerekiyor sanırım.Saw Palmettoyu incelemeye aldım genel olarak acne problemlerine de iyi geliyormuş.