Açık alana göre çok çok başarılı bir sonuç, bambaşka bir insan olmuşsun abi, güle güle tarayın.
Önden arkaya doğru seyreklikler var, Asuman Hanım 4500 grefti geniş alana dağıttığı için normal, Asuman Hanım değil de vasat bir ekim merkezinde bu kadar geniş alana 4500 ekseler facia bir sonuç olurdu o yüzden Asuman Hanım’a helal olsun. Ekrandan baktığımda sol taraf sağa göre daha geride, tabii daha gelişme dönemi de var. Donör çok iyi durumda diye düşünüyorum, tekrar vertex için bir ekim yaptırırsanız bu sefer ön tarafta da aralara girilebilir ama yaş itibariyle benim beklentim ile senin beklentin de bir olmaz tabii abi.
Denize neden bone ile girmeni önerdi ? Çok uzun süre geçmiş ekimin üzerinden, merak ettim.
Teşekkür ederim dostum,
Ben whatsupptan yazıştım bugün muhtemelen yardımcısı falan olabilir Asuman hanımın , boneyi güneşten korumak için takmamı önerdi güneş tam tepedeyken bonesiz girmeyin dedi mantıklı aslında benim saçlarım güneşte iyice sararıyor kapatıcılığı azalıyor zaten , günde 2 kez yıkamaya devam edin gelişim 2 ay daha sürer yazmış , vertex için uğraşmam heralde yaşıma göre doğal bir havada katmış o kadar açıklık sıkıntı değil sarı saçlı olunca çok sırıtmıyor bence , hiç kestirmeyip papaz gibi olana kadar devam edeceğim bakalım paylaşırım süreci