Gönderen Konu: Asuman Hair Transplant, 30.10.2020 Ekim yapılacak yaş:42  (Okunma sayısı 17765 defa)

Wassal

• Yeni üye
  • *
Ynt: Asuman Hair Transplant, 30.10.2020 Ekim yapılacak yaş:42
« Yanıtla #15 : 01 Kasım 2020, 00:22:45 »
Aynı gün Ekim'e girmişiz sizinle, umarım güzel sonuçlar alırsınız. Ön çizgi konusunda bende aynı süpheye düşmüştüm, fakat ekim sırasında biraz daha geriye çektik doğal durması için. Asuman Hanım elindeki dönor ile en iyi çizgiyi vermeye çalıştığından ön çizgi konusunda bende pek müdahale etmedim.

dumanyach

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 01 Kasım 2020, 00:32:36 »
Merhaba arkadaşlar İzmir de ikamet ediyorum 30 ekim için randevu aldım Asuman hoca 4500 greft ekileceğini saçım ince telli fakat donör iyi olduğu için başarılı sonuç çıkabileceğini belirtti benim saçlarımın kıvırcık olduğu için avantajlı olduğumu düşünüyorum saçlarım formdaki saç tiplerine nazaran biraz farklı gelişmeleri belirli aralıklarla sizlerle beraber paylaşacağım yaşım dolayısi ile finasterid kullanmayı düşünmüyorum minoxda aynı şekilde kullanmayacağım 10yıl önce iki ilaç da yan etki yaptı minox çarpıntı yapmıştı finasteridin yan etkisini biliyorsunuz zaten solgar biotin ve saw palmetto aldım mor prozic şampuan ve ekilen saçlarıma iyi bakmak ile geçireceğim zamanı sizler ile de paylaşıp fikirlerinizi almak isterim öneri ve tavsiyelerinize açığım

Hayırlı olsun hocam. Ben de İzmir'deyim. Gidiş geliş kalma işini nasıl yaptınız? Yani ekim sürecinin ne kadarını orada geçireceksiniz?

asewes

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 01 Kasım 2020, 13:25:49 »
Aynı gün Ekim'e girmişiz sizinle, umarım güzel sonuçlar alırsınız. Ön çizgi konusunda bende aynı süpheye düşmüştüm, fakat ekim sırasında biraz daha geriye çektik doğal durması için. Asuman Hanım elindeki dönor ile en iyi çizgiyi vermeye çalıştığından ön çizgi konusunda bende pek müdahale etmedim.
Selam wassal yan odadaki sendin demek evet bende hocaya bıraktım işi senin konu var ise takip edeyim bugğnde ağrı sızı kaşıntı yok donör kısmı kremliyorum sabah akşam hergün yıkama yapacağım gece boyun yastığı ile uyumak sıkıntı bir tek
Saç ekimim Asuman Hair 4500 greft 30.10.2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16815.0
Kullandığım takviyeler Xpecia, Solgar Biotin 1000mg , Sawpoo Şampuan, Alopexy t sprey

asewes

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 01 Kasım 2020, 13:37:31 »
Hayırlı olsun hocam. Ben de İzmir'deyim. Gidiş geliş kalma işini nasıl yaptınız? Yani ekim sürecinin ne kadarını orada geçireceksiniz?
Sağol kardeşim ben 1 ay önceden pegasus tan uçak bileti aldım gidiş geliş çok uyguna geldi 210 tl gibi gidiş geliş maloldu  kalma işini arkadaşın evinde kaldım ama çok yakında günlüğü 200 tlye bir otel varmış asuman hocaya sorarsan söyleyecektir ben 2 gün kaldım zaten şart 12 saat sürüyor  ertesi gün  ilk yıkamayı Enes bey anlattı eli sürtmeden şampuanı ele yayıp köpürtüp bastırıp çekmeli diye daha sonra akşam sabiha Gökçen'e taksi 20 tl tutuyor Emsey hospital dan sabiha gökçen havaalanına çok yakın ben kendi aracımı gaziemir metronun karşı sokağına park etmiştim dönüşte havaalanından 2 durak kendi aracıma gelip eve döndüm boyun yastığını şişme alma kullanışsız visco veya sünger iyi oluyor tek sıkıntı gece uyumak tek pozisyon
Kullandığım takviyeler Xpecia, Solgar Biotin 1000mg , Sawpoo Şampuan, Alopexy t sprey

asewes

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 01 Kasım 2020, 15:33:12 »
Hafif tepe kısımlarda kaşıntı başladı birazdan yıkama yapacağım

Wassal

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 01 Kasım 2020, 16:08:52 »
Selam wassal yan odadaki sendin demek evet bende hocaya bıraktım işi senin konu var ise takip edeyim bugğnde ağrı sızı kaşıntı yok donör kısmı kremliyorum sabah akşam hergün yıkama yapacağım gece boyun yastığı ile uyumak sıkıntı bir tek

Merhaba,

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17173.0 'dan takip edebilirsin. Ben boyun yastığı yerine boyna uzun banyo havlusu dolayıp yatıyorum daha rahat oluyor. Asuman Hanım tavsiye etmişti. Bende de kaşıntı oldukça az, donorü kremliyorum. Ek olarak ekim alanine baticonluyorum.

asewes

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 01 Kasım 2020, 19:54:25 »
Merhaba,

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17173.0 'dan takip edebilirsin. Ben boyun yastığı yerine boyna uzun banyo havlusu dolayıp yatıyorum daha rahat oluyor. Asuman Hanım tavsiye etmişti. Bende de kaşıntı oldukça az, donorü kremliyorum. Ek olarak ekim alanine baticonluyorum.
banyo havlusu deniyeyim boyun yastığı çok rahatsız batikonu Asuman hanım mı önerdi bana söylemediler gereklimi

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 01 Kasım 2020, 19:59:49 »
Hayirli olsun cok guzel ekim olmuş.

asewes

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 01 Kasım 2020, 22:28:09 »
Hayirli olsun cok guzel ekim olmuş.

Sağol dostum bende 1. günden sonra hergün yıkama önerdiler  sen 4. günden sonra yıkamaya başlamışsın sanırım bende şu  an ağrı kaşınma hiç bir şey yok 2. gündeyim hergün dikkatlice dikey dokunarak soğuk su ile yıkama donörü kremleme yapıyorum

Wassal

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 01 Kasım 2020, 22:31:33 »
banyo havlusu deniyeyim boyun yastığı çok rahatsız batikonu Asuman hanım mı önerdi bana söylemediler gereklimi

Bana yıkama gününde önerdiler zararı olmayacağı, olası bir enfeksiyonu önleyeceği yönünde yorumları oldu. Asuman hocaya yine de sormadan başlamanı tavsiye etmem. Bana özel bir şey olabilir.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 01 Kasım 2020, 22:39:53 »
Sağol dostum bende 1. günden sonra hergün yıkama önerdiler  sen 4. günden sonra yıkamaya başlamışsın sanırım bende şu  an ağrı kaşınma hiç bir şey yok 2. gündeyim hergün dikkatlice dikey dokunarak soğuk su ile yıkama donörü kremleme yapıyorum
Ekim merkezine gore değişiyor o. Sen merkez ne diyorsa onu yaparsın. Havluyu rulo yapıp ense altına koyup o şekilde yat. En rahat oyle oluyor. Yolcu yastığı rahatsiz ediyor.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 01 Kasım 2020, 23:36:46 »
Hayırlı olsun ekiminiz.
Asuman hanım eskiden greft sökümü ve yerleştirme işlemini yapıyor muydu?onu merak ettim.

Birde minox kullanmadığınız için sizi takip etmek istiyorum çünkü diğer arkadaşlar minox kullanıyor ve sonuçlar olağandışı iyi. Minox be kadar etki ediyor ne kadarı ekim başarısı onu anlaamk zor oluyor.
Fin yerine saw palmetto alcakmıssınız o da dht blokeridir ve o da aynı yan etkileri yapabilir kendim kullanmıştım.
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

asewes

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 02 Kasım 2020, 09:12:37 »
Hayırlı olsun ekiminiz.
Asuman hanım eskiden greft sökümü ve yerleştirme işlemini yapıyor muydu?onu merak ettim.

Birde minox kullanmadığınız için sizi takip etmek istiyorum çünkü diğer arkadaşlar minox kullanıyor ve sonuçlar olağandışı iyi. Minox be kadar etki ediyor ne kadarı ekim başarısı onu anlaamk zor oluyor.
Fin yerine saw palmetto alcakmıssınız o da dht blokeridir ve o da aynı yan etkileri yapabilir kendim kullanmıştım.

Merhaba eskiden asuman hanım greft alıyormuydu bilmiyorum ama muhtemelen tek hasta aldığı dönemler var ise ilk zamanlar daha sık ekimde bulunmuştur diye tahmin ediyorum 3-4 kişi dönüşümlü benim ekimi 12.5 saatte bitirebildiler ama şunu tecrübe ettim 1 kişinin sadece donör alması kanal açıp ekim yapması mümkün değil muhakkak ekip lazım bu iş için ama ekibinde tecrübesi önemli son 1 saat civarı Asuman hanım özellikle ön çizgiye bizzat müdahale etti
Minox kullanmayacaktım ama Asuman hanımın verdiği Alopexy t  sprey %3 minox içeriyor 20. günden sonra saç gelişimine kadar gğnde 2 kez önerdi riske girmeyip kullanacağım kafamdaki soru işareti minox u bırakınca saç bağımlı olduğu için kötüye gidermi işler ondan emin değlim xpecia dada saw palmetto var bende solgar aldım solgar biotin de var bende xpeciada da biotin var dozajlar fazla gelirmi acaba

asewes

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 02 Kasım 2020, 09:32:31 »
Merhaba eskiden asuman hanım greft alıyormuydu bilmiyorum ama muhtemelen tek hasta aldığı dönemler var ise ilk zamanlar daha sık ekimde bulunmuştur diye tahmin ediyorum 3-4 kişi dönüşümlü benim ekimi 12.5 saatte bitirebildiler ama şunu tecrübe ettim 1 kişinin sadece donör alması kanal açıp ekim yapması mümkün değil muhakkakkak ekip lazım bu iş için ama ekibinde tecrübesi önemli son 1 saat civarı Asuman hanım özellikle ön çizgiye bizzat müdahale etti
Minox kullanmayacaktım ama Asuman hanımın verdiği Alopexy t  sprey %3 minox içeriyor 20. günden sonra saç gelişimine kadar gğnde 2 kez önerdi riske girmeyip kullanacağım kafamdaki soru işareti minox u bırakınca saç bağımlı olduğu için kötüye gidermi işler ondan emin değlim xpecia dada saw palmetto var bende solgar aldım solgar biotin de var bende xpeciada da biotin var dozajlar fazla gelirmi acaba

benim ilaç ekibi bu

asewes

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 04 Kasım 2020, 10:20:38 »
Arkadaşlar internetten araştırınca Aspirin gibi kanı sulandıran ilaçları önermiyorlar bana her gün aspirin verildi görüşleriniz nelerdir?

Facebook Twitter Instagram