Merhaba Arkadaşlar
Forumda araştırmam sonucu saç ekim kliniklerine fotograflar yolladım.İletişime geçtiğim klinikler Koray erdoğan ,Hakan Doğanay,Muttalip Keser,Bilgehan Aydın,Serkan Aygın,Şahin Çelik.
Sırasıyla anlatmak gerekirse Muttalip Hocanın bana yorumu;yaygın bir dökülme ve incelme var mevcut durumda ben saç ekimi tercih etmiyorum minoksidil losyon ve propecia tablet kullanmanızı öneririm dedi.
Koray Erdoğan hocada Donör kapasitenizin ekim alanınız için yeterli kapatıcılığı sağlayamacağını ve dökülme alanınız çok geniş olduğunu söyledi.Mevcut dökülmenin durması ve ince saçların kalınlaşması için koray hocada FINASTERIDE kullanmamı önerdi.6 ay sonrasındaki duruma bakarak ekim olup olmayacağını karar veririz dedi.
Hakan doğanay klink ile görüşmemde ismini hatırlamadığım bir kadın yardımcı oldu ekim yapılabileceğini söyledi fakat alan çok geniş olduğu için önden arakaya doğru sıkılaştırma yapabileceklerini söylediler.
Bilgehan Aydının ekibi 2 seans ekim yapılabileceğini söylediler 4000-4500 greft ekim yapılabileceğini söylediler.ekim sonrasında bakım paketiyle saçlarınız yeterli kapatıcılığa kavuşur dediler.
Serkan aygın hocayada foto gönderdim fakat daha dönüş olmadı.
Şuan mevcut durumda referans aldığım hocalar muttalip hoca ile koray hoca.Saçlarımı ekim yapılabilir hala getirmek için FINASTERIDE de başladım.
sizlerinde bana önereceği destek ilaçlar yada vitaminler varmıdır?Birde bu ilaçları kullansam saçlar cidden toparlanırmı yani kısacası umut varmıdır bu tarz saç dökülmesine ve incelmesine ?Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Bu görüşmelerden sonra saçı 1 numara traş ettim.Gelişmeleri daha iyi gözlemlemek adına.Sizlerinde görüşü olması adına bir numara fotolarıda ekliyorum .