Arkadaşlar fazla uzun tutmadan 3 ayda neler yaptım, nasıl bir sonuç elde ettim ve sonrası hakkında biraz bahsedicem sizlere. Umarım faydam dokunur
22 yaşındayım. 3-4 yıl önce başlayan ve agresif olmayan sac dokulmem var. Sac dökülmesi üzerine 2 yıl araştırdıktan sonra 11 temmuz da özellikle sakaklarim icin Dermastamp ve Konazol şampuan ile düzenli bir tedaviye başladım. Her ikisinide haftada 1 kullanarak 1 ay devam ettim. Konazol ve Dermastampla sakak mi kurtarılır dediğinizi duyuyorum
Uzman bir dermatologta testler yaptırdıktan sonra b12, çinko ve bazi vitamin minerallerin düşük olmasa bile alt sinira yakın olduğunu öğrendim. Bunun üzerine Multivitamin ve K2 vitaminini de tedavime ekledim. DHT ve Serbest Testosteron vb. değerlerim ise gayet normaldi. Anlayacaginiz genetik.
Siteden birkaç kişi ile görüştükten sonra ise 8 ağustosta Alopexy t minoxili sakaklarim icin tedavime ekledim. 1 gun kullanıp 1 gun kullanmıyorum minoxili. Buna rağmen tatmin edici bir sonuç verdi 2 ayda.
Totalde 3 ay hic aksatmadan düzenli bir tedavi ile bu sonuçları aldım. Bundan sonrasi için de bu tedavime aynı şekilde devam ederek haftada 3, 0.5mg propeciayi ekleyeceğim.
Umarim tedavim ve sonuçları size güzel bir örnek olur. Keyifli forumlar