Gönderen Konu: Hakan Doğanayın ekibi | kadın saç ekimi  (Okunma sayısı 9331 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Ynt: Hakan Doğanayın ekibi | kadın saç ekimi
« Yanıtla #15 : 15 Ekim 2020, 12:23:16 »
Hanfendi Hayırlı olsun, sık bir ekim ve ön çizgi hiç bozulmadan estetik bir şekilde öne alınmış, ve çok önde değil doğallık açısından iyi, Bence harika olucak, şuan ki karartılı olmuş hali bile ön çizgiyi güzel gösteriyor gibi geldi bana, Sizin adınıza sevindim, Hayırlı süreçler dilerim, Bol şans.. (^_^)

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 15 Ekim 2020, 19:46:28 »
Hanfendi Hayırlı olsun, sık bir ekim ve ön çizgi hiç bozulmadan estetik bir şekilde öne alınmış, ve çok önde değil doğallık açısından iyi, Bence harika olucak, şuan ki karartılı olmuş hali bile ön çizgiyi güzel gösteriyor gibi geldi bana, Sizin adınıza sevindim, Hayırlı süreçler dilerim, Bol şans.. (^_^)
cok tesekkur ederim ben de şimdiden hissediyorum inşallah guzel olucak :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 15 Ekim 2020, 21:53:48 »
İnşallah:)
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 16 Ekim 2020, 00:23:54 »
Yalnız ön çizgi direkt Hintell adminin çizdiği gibi olmuş. Hintell Başkan sen bu işi gerçekten biliyorsun :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 16 Ekim 2020, 00:41:36 »
Yalnız ön çizgi direkt Hintell adminin çizdiği gibi olmuş. Hintell Başkan sen bu işi gerçekten biliyorsun :).

Eyvallah:)
Global Moderator

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 16 Ekim 2020, 02:15:27 »
Bence de hiç Ekime gerek yokmuş eski hali de güzelmiş ancak sizin de dediğiniz gibi içiniz de kalmasın :)
Süreci takipteyim , sosyal hayatınızı nasıl etkileyecek onu da merak etmedim değil açıkcası :)

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
« Yanıtla #21 : 16 Ekim 2020, 13:16:51 »
Doğal ve basarılı duruyor:)
Hair of Istanbul ☆ 4300 ☆ 30.06.20

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14845.0

Genişalınsd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 16 Ekim 2020, 14:14:19 »
Bence de hiç Ekime gerek yokmuş eski hali de güzelmiş ancak sizin de dediğiniz gibi içiniz de kalmasın :)
Süreci takipteyim , sosyal hayatınızı nasıl etkileyecek onu da merak etmedim değil açıkcası :)
kahkul kestirmiştim ekimden önce :D onunla kamufle ederim gerekli olursa :D

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 16 Ekim 2020, 15:34:56 »
kahkul kestirmiştim ekimden önce :D onunla kamufle ederim gerekli olursa :D

Güzel taktik :D

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #24 : 11 Aralık 2020, 10:17:05 »
Merhaba,

Gelişmeleri aylık olarak foruma atabilir misiniz lütfen? Bu sayede sizin gibi saç problemi yaşayan bayan üyelere de fikir sağlamış olursunuz. Sonuçtan ziyade, ekimin aşamalarını bir bayan gözünden görmeleri daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

calippo_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 11 Aralık 2020, 10:31:54 »
Hayırlı olsun.Bende önlere 2500 greft kalem tekniğiyle ektirdim.Fue yöntemine göre daha hızlı sonuçlar alabiliyorsunuz.Umarim istediğiniz gibi olur.

Şimdi asıl merak ettiğim olay su.Yan etkilerinden dolayı finasteridd ve türlerini kullanmaya karsi olan birisiyim.Hatta bunları kullanmayi zorunlu tutan Ekim merkezlerinden direk uzaklaştım..Erkekler üzerinde yan etkileri konuşuldu sürekli az çok biliyoruz artık..Peki Hanımefendi bu ilaçları kullanırsa yan etkileri ve sonuçları neler olur? Bilen birisi aydınlatırsa memnun olurum..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 11 Aralık 2020, 10:57:17 »
Hayırlı olsun.Bende önlere 2500 greft kalem tekniğiyle ektirdim.Fue yöntemine göre daha hızlı sonuçlar alabiliyorsunuz.Umarim istediğiniz gibi olur.

Şimdi asıl merak ettiğim olay su.Yan etkilerinden dolayı finasteridd ve türlerini kullanmaya karsi olan birisiyim.Hatta bunları kullanmayi zorunlu tutan Ekim merkezlerinden direk uzaklaştım..Erkekler üzerinde yan etkileri konuşuldu sürekli az çok biliyoruz artık..Peki Hanımefendi bu ilaçları kullanırsa yan etkileri ve sonuçları neler olur? Bilen birisi aydınlatırsa memnun olurum..

Kadınların finasterid kullanamamsı gerek
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2020, 14:59:38 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 11 Aralık 2020, 14:50:46 »
Sonucu gerçekten merak ediyorum
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 11 Aralık 2020, 17:28:53 »

Kadinlar finasteride kullanamazlar, dutasteride kullanabilirler doktor kontrolunde.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 16 Aralık 2020, 17:20:50 »
Son durum?
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram