Merhaba arkadaslar benim basimda da ayni sorun var.arastirmadan sorgulamadan sac ekimi yaptirdim ARENAMED e.ve burdaki bi cok arkadaslar gibi benim de donor bolgemi tavuk gibi uttuler.
Ben sizlere elimde olan resimleri paylasmaknisterim ama okadar utaniyor ve cekiniyorumki sadece baka kaliyorum.ne pyskolojik bi durum kaldi nede insanlarin icine cikacak bi halim.
Yaziklar olsun bu ARENA MED e.sizin gibi boyle forumlari keske onceden kesf etseydim de suan halime yanmasaydim.
Sana gelince ARENA MED in asistani olan sen.burda bos bos konusmak yerine su insanlari getirdiginiz hale bakim ders cikartin ve birakin doktormua gibi doktor dilinde konusma tarzinda yorum
Yapmayi.ilk 10gun boyunca whatssaptan herzaman cevap aldim donor bolgemin halini gosterdikten sonra da cevap gelmedi ve isin en kahredici tarafi soruma cevap vermek yerine ertesi gunu hayirli cumlaf mesaji gondermeniz.ben burdaki sac ektirmeyi dusunenleri birdaha tekar tekrar djsunmelerini soyleyip ARENA MED dem uzak durmalarini sonuna kadar soyleyip anlatacam!
Admin size de cok tesselur ederim boyle bir formu isletiginiz icin.
Öncelikle geçmiş olsun... fakat bu şekilde yorum yazıp fotoğraf paylaşmamanız hiç etiğe uygun degil, karsı tarafı zan altında bırakacak bir mesaj bu, fakat sadece mesajdan ibaret. Bu durumda Ekim merkezinize karsı haksızlık oluyor.
Sizin durumunuzda utanacak sıkılacak bir şey sözkonusu degil, konu açın,gerekirse yüzünüzü göstermeden paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.
Hem tecrübeli arkadaşların yorumlarını alır, hemde boşuna stres yapmamış olursunuz.