Gönderen Konu: ARENAMED 7000 GREFT  (Okunma sayısı 30640 defa)

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ARENAMED 7000 GREFT
« Yanıtla #31 : 22 Nisan 2017, 18:24:47 »
Geçmiş olsun. Umarım donörünüz kısa sürede toparlar. Saç çizgisini siz mi böyle istediniz? Biraz fazla aşağı inmişler gibi geldi bana.  Tabi fotoğraflardan oyle görünüyor da olabilir.
🏇🏇

lonsome01

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 23 Nisan 2017, 22:42:41 »
Yeniden merhaba bugün tam 1 ay oldu. Şok dökülme son bir haftadır devam ediyor. Şiddeti azaldı fakat benim kafada pek bi şey kalmadı. Donör evet biraz sıkıntı fakat çok kafama takmıyorum. Başta söylediğim gibi önemli olan ekim benim için. Birinci ay fotolarımı atıyorum. Önlerde ufak çıkışlar başladı.

Kullandıklarım

Solgar 5000 mcg
Bu hafta da zinc kullanmaya başlayacağım
Günde 3-4 litre su
Bol meyve

lonsome01

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 23 Nisan 2017, 22:54:11 »
Geçmiş olsun. Umarım donörünüz kısa sürede toparlar. Saç çizgisini siz mi böyle istediniz? Biraz fazla aşağı inmişler gibi geldi bana.  Tabi fotoğraflardan oyle görünüyor da olabilir.

Onlar yaptı. Fakat dediğin gibi normalde çok önde durmuyor. Normal bir görünüm mevcut. İlk bir iki gün benim de bir acabam olmadı değil. Haliyle yıllarca aynaya başka türlü bakıyorsun. Bir an afallıyorsun. Eski fotograflarımla karşılaştırdım. Seyrek kısmım tam da o bölgeden başlıyormuş. Normal ve düzgün gözüküyor.

Keladam38

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 21 Mayıs 2017, 01:05:48 »
Son durumlar nasıl hocam bi 2. Ay fotosu bekliyoruz
Keladam38

lonsome01

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 31 Mayıs 2017, 22:06:38 »
Yeniden merhaba arkadaşlar. Sizlerle sürecimi paylaşmaya devam edicem. 68. gün fotolarımı atıyorum. Birde birkaç sorum var gerçekten tecrübeli olan arkadaşlara. 20. günden beri şapka takıyorum ve 40. günden sonra tek tükte olsa sigara içmeye başladım zararı olur mu ?
Ve yine nadir de olsa alkol içmeye başladım etkisi olur mu? Ekim yaptıran arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim. Ayrıca fotoğraflarım ful ışık altında ve ayrı olarak flaşlı çekilmiştir.

Bu süreçte kullandıklarım;
Solgar 5000 mcg
Xpecia tablet (iki hafta önce başladım)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 01 Haziran 2017, 01:09:23 »
sigaranın genel sağlığa zararı var  zaten başlı başına ...onun harici  saça ekstra zararı yok ..kısaca ne döker ne çıkarır

sceptic

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 01 Haziran 2017, 14:22:47 »
sigaranın genel sağlığa zararı var  zaten başlı başına ...onun harici  saça ekstra zararı yok ..kısaca ne döker ne çıkarır
bunu bilerek mi söylüyosun. Sigaranın saça tereddütsüz zararı var.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 01 Haziran 2017, 16:08:50 »
sanmıyorum hiç duymadım sigaranın saça zararını genel zararları zaten mevcut en fazla kandaki oksijeni düşürür..genetik dökülmeyle yakından uzaktan ilgisi yok bilimsel olarak ispatı varsa ne ala..ama tiryaki olup sırma saçlı olanlar çok fazla üstelik evsiz şarapçı tiryaki dayıların hepsi sırma ..o yüzden sigaranın zaten sağlığa komple zararı var saça ekstra zararı yok..doktorada sordum sadece dediği şu donörün iyileşmesini geciktirir kandaki oksijeni düşürdüğü için dedi..

lonsome01

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 01 Haziran 2017, 19:00:29 »
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

harunemre

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 19 Haziran 2017, 17:32:02 »
Bende arenamed de 10 Mart tarihinde yaptırdım ve şuanolacafibivde nedeni ile ekilen saçlar gitti diyebilirim. 2 arkadaş aynı anda yaptırdık ve bende hiç bir şekilde dönör sıkıntısı olmadı sadece burda insanların yorum yapmak için dedikleri yok tavuk gibi yolmuşlar yok bilmem ne yorumlarını dikkate bile almayın herkes bütçesine ve kendi iradesi ile ekim yaptırıyor sabretmekten başka bir çare yok. Aynı yerde saç ektiren mehmet2906 arkadaştan özelden desteği hariçinde bir destek almadım. Sabırlı olmak lazım burdaki kimse doktor değil ve tecrübeliyim diye kimse bir şey diyemez insan vucudu hakkında hiçbirimiz uzman değiliz.
burda kimse doktor degil demissin haklısın fakat senin ekim yaptırdığın kişi doktor muydu ?
Burdaki insanlar sac ektiren yada ektirmeyi düşünen bu konulari arastiran kişiler burda kimse birinin ekimi kötü olduğu için mutlu olacagini sanmam aksine üzülür  o yüzden sadece reklamlara aldanip olayin gercek yüzünü gec farkedip pisman olan insan sayisi azalsin diye burdayiz

beyyurdlu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 19 Haziran 2017, 18:10:00 »
7000 çok ciddi rakam, umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

pecer2001tr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 26 Haziran 2017, 11:32:24 »
7000 çok ciddi rakam, umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
gerçekten ben de şaşırdım 7000 i görünce...gerçekten 7000 mi?
Kel kalmak benim tercihim olmadı ama ekim yaptırmak benim tercihimdi.

lonsome01

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 26 Haziran 2017, 15:52:57 »
Merhaba arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun. 94. günümdeyim. Tecrübeli arkadaşlar, yorum yaparsanız sevinirim. Ayrıca bu sayfa bir tartışma yeri değil. Sadece;  olumlu olumsuz ekim hakkında yorum yapmanızı rica edeceğim. Süreç nasıl gidiyor ? burada ektiren arkadaşların tavsiyeleri neler ? Kaçıncı günden sonra atak yapar ? şuan ki durum nasıl ? Her gün saçımı yıkıyorum bebek şampuanı ile.
Solgar biotin ve xpecia'ya devam ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum :)
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2017, 19:20:20 Gönderen: lonsome01 »

lonsome01

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 26 Haziran 2017, 17:56:50 »
yok mu bi allah'ın kulu

Facebook Twitter Instagram