Yaşim 40. Bu forumu yaklaşık 2 yıldır takip ediyordum. Çok takıntım yoktu ama çevremdeki başarılı sonuçlar sonucunda bende gaza gelip ekim araştırdım. Bu site çok yön verici oldu. Özellikle kullanıcıların sürecin tamamını burada paylaşmaları Ekim adayları için çok faydalı oluyor. Ankara'da yaşamam ve devasa bütçem olmaması nedenleriyle f/p oranı iyi olan Şahin Çelik Life Hair merkezinde karar kıldım. Öncelikle ellerine sağlık. Ekip gerçekten çok iyi. Sonuçtan bağımsız ekimin 3. Gününde bunu söylüyorum. Ekimde başarı eken kadar ekilenle de ilgili. Galiba benim greftler çok sağlıklı çıkmadı. Yani çoklu greft azdı. Ama ben yinede fena olmayan bir sonuç bekliyorum. Bu işte ekibin aynı olması bence başarıda önemli bir faktör. Şahin hocanın ekibi sabit. Ergin hoca, Tuba hemşire hepsi çok iyi. Ayrıca Cigdem hemşireydi galiba ne kadar neşeli biriydi. Çok heyecan yapmıştım ta ki o başımda çalışmaya baslayana kadar
çok neşeli çok keyifli konuşuyor. Kafa derimin yumuşaklığı ile 3900 greft 6 buçuk saatte bitti. Acı sadece anestezi iğneleri anında oldu. Genel anlamda rahat bir ekim geçirdim. Öncesi ve sonrası fotolarını paylaşmaya başlıyorum. Bakalım süreç beni yaniltacak mi?