Dostum ılk gunden bugune butun fotolarına baktım arada yorumlarıda okudum kımısı doktoru elestırmıs ama doktor türkiyedeki en iyi saç ekim yapan ilk sıralardakı doktordur şok dokulmeden onceki haline bakılınca doktor gerekenı yapmıs suankı halide sonrakı eserı sac yapın alın acıklıgın olsun dogal ıyıkı ekıp yapmısın yaşını göstermıs öncekı halınde çok olgun duruyorsun... sımdı jön olmusun ama benım sana haddım olmasada bi kaç önerim var belliki yaş olarak gencsın erkenden erkım yapmısın ne olursun saglıgına önem ver yemene ıcmene yuzun sureklı sıvılce oluyor mutlaka tetıkleyen alerjı yapan bişey vardır olagan ustu kepeklenıyor sacın kirden uzak dur temızlıge önem ver ve saglıksız seylerle beslenme bol yag ve seker olan seylerden uzak dur cıldındekı yaglanma sıvılce kabuklanmayla anca alerjı yapan neyse onu bulmalısın ve temızlıgıne önem vermelısın bıde beslenmene bızım 33 yasındakı arkadasın yüzünde halen aıvılce kabuk sıs oluyordu adam süt urunlerını bıraktı kendıne geldı sendede aynı vaka vardır baska bısey dokunuyordur gecmıs olsun