Şu ekimi Hakan Doğanay veya Koray erdoğan yapsaydı şimdi 4-5 sayfa çok iyi olmuş , mükemmel planlama veya sıklık şeklinde bir çok yorum yapılırdı. Ha birde unutmadan son dönemde Serkan aygın ve asuman hair yorumcuları arttı Neyse arkadaşım ekimin bence çok güzel olmuş . Seni tatmin edecektir. Fakat hoca cm2 ye 60 greft ekeceğim dediyse onu bilemiyorum . Tam ne konuşuldu hoca ne dedi bilmiyorum. O konuda haklısın cm2 60 olacak denildiyse 60 grefti orada görmelisin . Sonuçta ben Zekeriya kulun avukatı vs değilim kendisine ekim yaptıracaktım ama malum döviz kurlarından dolayı yaptıramadım . Ama şunu çok iyi biliyorum adam her hastasına fazlasıyla özen gösteriyor ve planlama konusunda çok başarılı ve ektikleri çıkıyor . Forumda spectic galiba isimli bir arkadaş dışında kötü ekimini de görmedim . Kabuk dökümü sonrası fotoğrafını paylaşırsan daha net yorumlarız. Ama eminim 1 yıl sonra mutlu biri olacaksın. İçine sinmeyen bir durum olursa 200-300 ekler zaten .
E ne alakası var diğer ekimcilerle bu konunun? Ya da kim ekime kötü olmuş demiş? Demişse bencede doğru bir kelime değil. Tek olumsuz durum temple ile şakak birleşimi çok mu güzel? güzel diyorsan sorun bende var o zaman. . Bunların dışında bir sorun yok temiz ekim bence Zekeriya kulun özenerek yaptığı bir saç ekimi değil bu. Çünkü kendisi basit bir ekimci değil.
Diğer merkezlere gelince konuları fazla konuşanda fazla ya da isteyen istediği merkezi konuşur artar azalır kime ne ? Hepsi gerçek araştıran ektiren üye. zekeriya kulunda çok konusu açılsın. Kendisi pek saça eğilmiyor ama.
Konuyla alakası olmayan durumları çarpıtıp başka şekilde aksettirmem doğru bir davranış değil. Ekim hakkında yorumlar kafi.
Ayrıca Konu greft sayısı zaten . Greft ücreti ile alınıyorsa burada 3000 yok bununda savunulacak yanı benim açımdan yok bunun dışında başka meseleler var Hakaret gibi onları arkadaş yazmıyorsa bize düşmez.
Neyse gereksiz konulara gerek yok kardeşim.