Saç Ekimi Sonuçları
Bence engelleme yolları var forumda birkaç kişi anlatıyordu engelleme yolunu ama anlayamadım kafam karıştı ondan konu açtım. Ama şu an alnımı 2 elimle kolayca ileri geri yapabiliyorum galiba bende yok ama yinede öğrenmek istiyorum kesinlikle vardır önleme yolu. Hatta galiba saçlıderimuhafızı abimin konusuydu anlatıyordu engelleme yollarını ama karışık gelmişti.
16 aydır fin kullanıyorum1 ay dutasteride kullandım.Minox keto kullandımBir dermaroller kullanmadım kısaca tüm tedavi yöntemleri denedim.Kalsifikasyon durmadı ama yavaşladı
Topikal anti-androjen denememişsin büyük ihtimalle androjen inhibesi yeterli gelmiyor.
Ru felan mı ? Zor.Oralda saçı çıkmayanın topikalde hiç ama hiç çıkmaz
Finasterid kullanmayı bırakıp topikal anti androjen geçmeyeceksin onları kullanmaya devam ederken topikal anti androjen ekleyeceksin etkisini arttıracaksın eğer yavaşlattı diyorsan bir miktar etki almışsın demektir bunlarla etkiyi arttırırsın dökülme durur saç çıkarmak ayrı olay.
My Precious kardeşim , finastreid ve ru58841 reddit veya hairlostalkda baya adından söz ettiren ikilidir. Finastreid yeterli dht baskılayamıyorsa ru58841 eklenebilir bende aynı fikirdeyim.