Saç Ekimi Sonuçları
Gördügum en sık ve düzgün ekimlerden biri. Yani bir sanatçi titizligi ile calısılmıs. Muthis bir sonuc gelecek simdiden belli. Simdiden dolmuş kafa. Hic stres yapma. 4500 tl yi gorunce inanamadım. Bu işcilik ve bu fiyat. Şaşırtıcı. Bu merkezin bir kac sonucunu internetten gormustum. Demekki dogu diye kücümsememek lazım. Sac ektirecekler icin guvenilir bir yer olabilir... (bu arada nickname super. Cok manidar )
Sürece ve açık alana göre çok iyi gidiyor, 2 Ekim planlamanında verdiği bir sıklık var zaten Ekim'de, İyi gidiyor, daha 210. Günlere kadar çok hızlı gelişme olur, Şimdiden hayırlı olsun.. (^_^)
Sürecin gayet başarılı nesinde durgunluk gördün bu saçın maşallah.
Üstat Uzaması çok yavaş ilerliyor ve bölgesel seyreklik fark ediliyor hala , ekimi 2 seans istedim 4800 greft olabildiğince sık ekildi bence 4. Ay için biraz daha tatminkar bir kapatıcılık olabilirdi
Demekki Doğu deyip geçmemek lazım 😄 ama genel olarak Batman ekimlerde baya iyi , bu Arada takviyelere geç kalanlar , proscarı zamanında kullanmayıp iş işten geçtikten sonra pişman olanlara atıfta bulunarak bu nicki kullanmak istedim