Arkadaşlar merhaba dün gece ekim operasyonu geçirdim batmanda kaldığım için burada ekim olmak istedim.Görüşmeye gittiğimde ilk İşçiliklerine ve ilgilene Baktım Buda beni baya tatmin etti ekime giren Büşra hanımla bire bir görüştüm ve bu işi çok sevdiğini gözlerinden anladım
bende işini seven insanları severim ve inanırım onlara ..... Şuan 1. Günüm ağrı sızı hiçbir şey yok herşey güzel, Rabbim nasip ederse 6. Ayı görmeyi sizlerle paylaşacağım...
SÜRECİ ANLATMADAN ÖNCE HANGİ İLAÇLARI ALMAMI VE NE ZAMAMAN KULLANMAMI TAVSİYE EDERSİNİZ ?
Ekim süreci 👇🏼
-Sabah 9 gibi hastaneye gittim kan tahlili sonrası traş ve ön çizgi Berlirlenince hemen lokal anesteziye geçtik
-anestezi 3-4 iğnede hafif yanmalar oldu ama hemen geçti , dönor bölgem iyice şiştikten Sonra Büşra hanım geldi greft almaya Büşra hanımın enerjisi çok iyidi ve dikkatli Dikkatli greftleri almaya başladı saat 14:00 olunca yemek molası verdik (Çok dikkatli alın dedim o yüzden uzun sürdü alım)
- Moladan sonra üste anestezi yapmaya başladılar , üst kısımda ön çizgi acıyordu biraz... tekrardan Büşra hanım geldi kanalları önde çok sık bir ekim istiyordum çünkü saçlarımı kaldırmak istiyor önden , 2. Seansta vertex i kapatmak istiyordum ... Sağ olsun Büşra hanım istediğim gibi yapmaya yapmaya çalıştı (Önden 1 parmak genişliğinde sık olmayı özellikle belirttim )
- kanallar açıldıktan sonra Büşra hanım, Ali Bey , bercan bey, kökleri yerleştirmeye başladılar oda 3 saat sürdü .... ön çizgi dışında pek bir ağrı yoktu....
Ama benim ekim 10 saat sürdü çünkü dikkatli dikkatli ilerlemelerini istiyordum, hepsine teşekkür ederim çok ilgilileri ... sorularınız varsa yanıtlarım ....