Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun. Eğer verteks bölgesinde beklentiniz yüksek değilse bu ekim sizi tatmin eder. Planlama konusundaki eleştirilere de katılıyorum. Zaten kulak üstü donör alınabilmek için yeterli değilken sizi her şey yolunda giderse en fazla 35-40 a kadar götürecek bir planlama yapılmış.
Yaşınızı sordum çünkü donorden alımda güvenli alan dışına çıkılmış . Üstteki saçların gidici olduğunu düşünuyorum ve ciddi açıklık olan bir vakada sakak ekimi vs bana çok gerekli gelmedi . O greftler size ileride lazım olabilir . Ben planlamayı geleceğe yönelik bulmadım ...Tekrar hayırlı olsun
Donörün güvenli alanı hakkımda net bilgim bulunmamakla birlikte yorumunuza istinaden başka ekimlere de baktım genelde kulak arkasına kadar ilerleniyor şeklinde gözlemim oldu. Greft dağılımında da ön tarafın yoğun, verteksin karartı oluşturacak şekilde olmasının benim için yeterli olacağı belirttim. Şakaklara ekim Asuman hanımın fikriydi ben de olumlu karşıladım (karşıdan bakıldığında hoş görüntü katıyor şimdilik olumlu karşılıyorum). Yorumunuz için teşekkür ederim 🙂
Bahsettim güvenli alan kulak üzeri olarak bahsetmedim. Alttaki fotoyu inceleyip kendi vertexe yakın kisimla karşılaştırın . Bu herkeste geçerli degil ama 27 yaşında benim o bölgede saçım vardı ve şuan yok (38) Yani o bölge DHT den etkilenen bölge . Güvenli alan denilen bolgede de dökülme olabilir ama bu kadar risk taşimaz Sizin turuncu üzerinde kalan kisiim güvenli alan dışına çıkılmış . Son dönemlerde forumda bu tip durumları fazlaca görüyorum.
son durum nasil dostum