Tamam bende alacağım umarım banada iyi gelir pahalı şampuan almayı düşünmüyorum artık normal market şampuanı kullanicam bioblas ,dove,head and shlulders vs. Eğer bu aplus dan memnu n kalırsam sürekli onu kullanırım artık ve masraftan kurtulurum 😃 gerçi şu prozinc plusda merak ediyorum herkes onu öneriyor a plus dan memnun kalmazsam son kez pahalı şampuan olarak prozinc plus u deneyeceğim
Her zaman derim şampuana çok para vermek enayiliktir. Kepek yapmasın veya kepeğe iyi gelsin, saçı iyi arındırsın yeter ki zaten en kaliteli denen şampuanlar bu ikisini yapar sadece
9 lira fiyatı var beğenmezsen duş Jeli olarak kullanırsın 9 liranda boşa gitmez merak etme
İçeriği ciddi anlamda zengin zink pirition climbazole çay ağacı yağı gibi kepek ve yağlanma karşıtı etkenler var zaten bu etkenleri görüp aldım yoksa aklıma dahi gelmezdi
O şampuanı bime özel üreten firma pek çok pahalı şampuan üretiyor. -Selen kozmetik- ve o şampuanları Gratis Watsons rossmann gibi kozmetik mağazalarında pahalıya satıyorz herhangi birine yolun düşerse bak Selen kozmetiğin şampuanlarına a plus'ın tek farkı binde satılıyor olması. Her duşta iki kez köpürt ve ikinci köpürtmede saçında 2 3 dakika beklet ve durula