Herkese merhaba,öncelikle bu siteyi kurup sağlıklı bilgiler almamıza yardımcı olan Hintel üstada ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim.Uzun yıllardır saç ekimini düşünen biriydim.Çok yönlü araştırmalardan sonra Asuman Hoca ve Şahin Çelik hoca arasında tercihimi Asuman Hanım dan kullandım sebebi ise estetik ön çizgi ve şakak çizimleri.09.10.2020 günü İstanbul’a gelip 1 gün önceden Emsey Hastanesi nin bitişiğindeki Emin Recidance yerleştim.Hastaneye ulaşımı çok rahat sadece 1 dk mesafede.10.10.2020 saç ekimim gerçekleşti saat 8 de hastanede hazır bulundum ön çizgim belirlendikten sonra saat 9 da işlem başladı akşam 8 de bitti.Kanal açılımını Asuman hoca tek başına yapıyor.Greft çıkarma işini Elif hanım yapıyor.Tomlama işini Sinem hanım yapıyor.Enes ve Dilara hanım’da diğer işlemler için yardımcı oluyor.Ekim kısmına gelince son 2 saatten fazla sını Asuman hoca yapıyor.2 li ve 3 lü greftlerimin daha çok olduğunu söylediler,toplamda 4600 greft ekildi.Asuman hoca nın ilgi ve alakasından memnun kaldım.Elif hanım’a,Sinem hanım’a,Dilara hanım’a,ve Enes bey’e burdan tekrardan teşekkür ederim.