Gönderen Konu: Institute of Hair merkezi hakkında izlenimlerim...  (Okunma sayısı 30353 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar forumlarda 10 yıllık bir tecrübem var buna dayanarak bu merkez hakkında gördüklerimi yazacağım lütfen kimse yanlış anlamasın..amacım sadece ekime karar verecek arkadaşlara biraz daha yararlı olmak.....madde madde yazacağım..
1.donör bölgesini hırpalamadan çok güzel alım yapıyorlar donörde puanım tam ..ama işimiz donör değil
2.ekim sonrası yara kanama fazla olmuyor gördüğüm fotolara göre yine başarılı
3.yaptıran arkadaşlar muazzam bir Türkçe ve uzun bir makale ile giriş yapıp konuya, daha sonra Türkçeleri sadeleşiyor ..belli ki firma biraz reklam fena olmaz diyor haklılar da
4.ekimler henüz süreçlerini tamamlamadı ..inşallah hepsi çok iyi saçlara kavuşur.temennim bu
5.genel olarak forumda gördüğüm ekimlerde fark yaratan  4 ay 6 ay fotosu göremedim vaovv diyeceğim ..ama arkadaşlar çok güzel şahane gibi yorumlar yapıyor bunun için erken ve diğer arkadaşları da etkiliyorlar doğal olarak biraz dikkat !
6.fiyat performans göremedim ki bence 1.5 euro az bir rakam değil
7.bu firmada ekim düşünen arkadaşlara nacizane görüşüm iyi düşünmeleri ve süreçleri 1 yıl takip etmeleri ona göre ekim yaptırmaları
8.4 ay 6 ay 7 ay sonuçları  çok daha iyi olan yerler gördüm araştırınız isim vermiyorum.
9..ve en önemlisi koray hocanın ekibi diye bir söylem var. unutmayın koray hoca değiller karşılaştırmayın bekleyin ve süreçleri görelim
10..1 sene sonraki süreçler muhteşem olabilir umalım da öyle olsun ve arkadaşların hepsi mutlu olsun. ektirecek arkadaşlara da  referans olsun
bu yazıyı forumda ioh çılgınlığı olduğu için yazma gereği duydum lütfen sabredin biraz, greftleriniz değerli unutmayın..
saygılar...

BEŞİKTAŞ'LI

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Institute of Hair merkezi hakkında izlenimlerim...
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2017, 00:24:12 »
Peki nereyi veya hangi doktoru önerirsin uygun fiyat ve sık saçlar için

Gard

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2017, 09:40:45 »
10 yıllık newbie tecrübelerinizi bizimle paylaştığınız için çok birşey olmadım herkesin bildiği şeyler

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Nisan 2017, 12:47:41 »
izlenim hepsi o, birşey olmasına gerek yok

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Nisan 2017, 02:37:30 »
Bence güzel bi noktaya değinmişsin kardeşim,bildiğim kadarıyla koray hoca alımı manuel bizzat kendi yapıyor,ekimdede en önemli olan kanal açımını gene kendi yapıyor gerçi bunu koray hocaya ektirenler daha iyi bilir ama ,eğer alıma ve kanal açmaya ekibi karışmıyorsa koray hocanın eski ekibinin ,koray hocayla kıyaslanması biraz mantıksız oluyor.ama ekimleri genel görünüş olarak koray hocanınkilere baya benziyor.dediğin gibi bekleyip sonuçları görmeden adım atmamak lazım.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Nisan 2017, 06:45:08 »
bu merkeze biri ektircekti bende 15 senedir saç ektiren biri olarak beni yanında goturdu arkadas anlattılar falan tabi onemli olan ornekleirni gormek siteden 1 2 ornek gordum  2 3 orneğini daha gorursek daha iyi bilgi sahibi oluruz bence şimdi daha ne yapıcakları tam belli değil
saçları ekmeydi dersin

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 04 Nisan 2017, 14:08:14 »
ilgi alaka iyi ama çok fahiş fiyatlar veriyolar küçük bi bölge için 10 bin tl istemek nedir ayıptır sanki yeniden kafa nakli yapıyolar

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Nisan 2017, 15:20:38 »
bence Koray Hoca ile kıyaslanmıyorlar, burada yazanlar ısrarla Koray Hocayı da anıyor o yüzden kıyaslanış gibi oldu:) ayrıca kıyaslanabilecek bir sonuçları yok. ben burada ektirmek için anlaşmamı iptal etmiştim zaten 1 yıl daha bekleyecektim para biriktirmek için ama gördüğümüz sonuçlar gelişme göstermezse çaresiz kalıp büyük hayal kırıklığı yaşayacağım. sebebi manuel alım düşünmemdi ve manuel alım yapan sayılı yer var.Koray hocaya ne para yeter ne de onun arzuladığı saç kalitesi var..bu merkezin sonuçları çok yakın artık. maksimum 6 ay sonra 10a yakın sonuç göreceğiz. ya patlayacak ya da güven kazanacaklar. inşallah güven kazanırlar elimizden gitmesin burası da..

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 04 Nisan 2017, 17:23:10 »
senin ekimi inceledim ..ama 5000 greft az değil güzel duruyor ..birde saç çizgisi geriden bırakmış .. sonuç güzel ama dediğim gibi greft5000 ve saç çizgisi geride ..

sonradansirma

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Nisan 2017, 12:48:47 »
senin ekimi inceledim ..ama 5000 greft az değil güzel duruyor ..birde saç çizgisi geriden bırakmış .. sonuç güzel ama dediğim gibi greft5000 ve saç çizgisi geride ..

bendeki açıklık büyükd daha az graftle kapanmazdı zaten ;D saç çizgisi de benim tercihim çünkü çocukken de önde değildi pek bi de yaş ilerliyor çizginin aşağıda olması gibi bir önceliğim yoktu açıkçası ama herkesin beklentisi farklı oluyor tabi, kimini mutlu eden diğerine yetmeyebiliyor  :) birde gry09 doğru demiş Koray hocayla kıyası yapanlar kendileri değil, eski ekibi oldukları ve yaptıkları iş benzediği için de kıyaslanıyor gibi olmaları normal bence

Yigitalp Aktuna

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 06 Nisan 2017, 20:05:58 »
sac ekımımı yaptırdıgım merkez hakkında bende acıklama yapmadan fotomu paylasıyım dostum buraya da  herkez yorumunu yapsın ;)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Nisan 2017, 21:40:05 »
biraz daha dikseydin onleri daha net anlaşılırdı geriye yatırsan falan şu haliyle gercekten çok iyi duruo ekim
saçları ekmeydi dersin

Gard

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Nisan 2017, 21:44:12 »
umarım ioh dur da moral olur bekleyenlere
O ne demek anlamadım arkadaşım kaç zamandır takip ediyoruz sürecini arkadaşın
şüpheci yaklaşacaksanız sürecini paylaşmadan sonuç koyanlara atacaksınız yorumunuzu
Sizin ummanız yada ummamanızda kimseyi bağlamaz kimsenin moralini de düşürmeye çalışmayın yavaş yavaş düşmeye başladı sonuçları bu yerin sizinde moraliniz düşüyor ben de takipteyim

Gard

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Nisan 2017, 23:29:34 »
ioh çalışanı gard sanrım dimi burdaki bütün vasfınız..ben bu yeri kötüledim mi  hayırdır ...sen  alınmışsın bir tek
Noldu arkadaş duvara mı tosladın işiniz gücünüz goy goy biz de az çok anlıyoruz sizin gibileri burda herkeste anlıyor da neyse cevap vermek bile gereksiz sizlere anca insan kötüleyin moral bozun sizin gibilere bu forum da yeri yok ihtiyacı da yok 

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 07 Nisan 2017, 00:13:05 »
kendine gel gard ..kötülediğim kim hayırdır..iyi oku anla öyle yorum yap 1 sene bekleyin dedim .seni geren ne bu kadar açık olsana

Facebook Twitter Instagram