Gönderen Konu: Saç ekimi Aziz Aksöz  (Okunma sayısı 6359 defa)

Azz90

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekimi Aziz Aksöz
« Yanıtla #30 : 05 Aralık 2020, 10:55:19 »
 Merhaba arkadaşlar Ekimin 42.günü
Şok dökülme bitmek üzere artk yıkamalarda daha az sac geliyor.dökulmeler genelikle j tipi oldu ayrica bi kısım yer tamamen bosaldi (bosalan yerde ufak bir kabuk vardı)tuhaf bir goruntu oldu bitaraf seyrek bi taraf kel 😊

Herhangi bir ilac takviye kullanmiyorum
Sadece sebamed sampuan kullanmaktayım..
Baskada birseyde onerilmedi henuz sizin onereceginiz birsey varsa kullanabimirim..

ABK

• Full Member
« Yanıtla #31 : 05 Aralık 2020, 11:34:55 »
Merhaba arkadaşlar Ekimin 42.günü
Şok dökülme bitmek üzere artk yıkamalarda daha az sac geliyor.dökulmeler genelikle j tipi oldu ayrica bi kısım yer tamamen bosaldi (bosalan yerde ufak bir kabuk vardı)tuhaf bir goruntu oldu bitaraf seyrek bi taraf kel 😊

Herhangi bir ilac takviye kullanmiyorum
Sadece sebamed sampuan kullanmaktayım..
Baskada birseyde onerilmedi henuz sizin onereceginiz birsey varsa kullanabimirim..

Hocam Selamlar öncelikle hayırlı olsun, umarım istenen sonuçları elde edersiniz. Daha önceki fotolarınızdaki kabuklu bölgeyi de gördüm. Bu konu hakkında klinik ile görüştünüz mü ?

Azz90

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 05 Aralık 2020, 11:45:16 »
 Sagolun teşekkürler sizede hayırlı günler.. Ekim merkezi ile görüstüm nekroz dan suphelndik ancak sukur oyle birsey olmadı.bu konuda tedirgindim aslinda  kurumuş kabuk olarak döküldü herhangi bi sorun yok denildi, bolge nin altinda sac kokleri duruyordu şok dökulmeden sonra hizlica o bolge döküldü daha sonra bi sorun olurmu bilmiyorum sizin görüşünüz nedir?

ABK

• Full Member
« Yanıtla #33 : 05 Aralık 2020, 19:33:55 »
Sagolun teşekkürler sizede hayırlı günler.. Ekim merkezi ile görüstüm nekroz dan suphelndik ancak sukur oyle birsey olmadı.bu konuda tedirgindim aslinda  kurumuş kabuk olarak döküldü herhangi bi sorun yok denildi, bolge nin altinda sac kokleri duruyordu şok dökulmeden sonra hizlica o bolge döküldü daha sonra bi sorun olurmu bilmiyorum sizin görüşünüz nedir?

Klinik elbette daha doğrusunu biliyordur. Bunu sorma amacım şuydu bende de benzer bir durum var bana ekim yaptırdığım klinik kalık kabuk ve kabuk altı kanlanma olmuş sorun olmayacaktır dediler. Ben de şu an için onların dediğine inanıyorum ya da inanmak istiyorum :) İnşallah sonuçlarımız güzel olur.

Benim yeni daha 12. günümdeyim hala kabuk dökemedim belki biraz da bu yüzden gerginim :)

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 05 Aralık 2020, 20:06:33 »
Orda ufak capli nekroz olmus bence oyle gorunuyor
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 05 Aralık 2020, 20:11:46 »
bencede nekroza benzıyor umarım kayıpsız atlatırsın o bolgeyi bu arada cok acele etmıssın kardesım soyleyım  senın yaslarında benım daha fazla sacım vardı ve 26 ya kadar n6 7 ye gelecek kadar kaybettım tabı bu sendede boyle olacak dıye bır durum yok ama  hayırlısı olsun hakkında
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Azz90

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 06 Aralık 2020, 01:18:30 »
Klinik elbette daha doğrusunu biliyordur. Bunu sorma amacım şuydu bende de benzer bir durum var bana ekim yaptırdığım klinik kalık kabuk ve kabuk altı kanlanma olmuş sorun olmayacaktır dediler. Ben de şu an için onların dediğine inanıyorum ya da inanmak istiyorum :) İnşallah sonuçlarımız güzel olur.

Benim yeni daha 12. günümdeyim hala kabuk dökemedim belki biraz da bu yüzden gerginim :)
Sizede cok geçmiş olsun benimde bu ekim isinde cok bilgim yok,Sagolsunlar  forumdaki hocalarimiz değerli arkadaslar daha isi biliyorlar  klinik veya ekim yerleri sorun yok desede bizler ici rahat etmiyor burada hocalarımiza fikir aliyoruz insallah sizdede birsey yoktur sonuc güzel olur.

Azz90

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 06 Aralık 2020, 01:25:18 »
Orda ufak capli nekroz olmus bence oyle gorunuyor

Bilemiyorum Hocam artik ekim yapanlar arkasında duracaktır yaptiklari isin diye umuyorum.ben kabugu doktukten sonraki resimleride paylaşayım bakarsanız daha net olur belki.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 06 Aralık 2020, 01:55:44 »
5 aralıktaki fotoğraflara nazaran epey düzelme var hocam.

Azz90

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 06 Aralık 2020, 02:31:40 »
Bu son yüklediğim resimler 15-20
Kasima ait resimler

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 06 Aralık 2020, 04:51:26 »
Aynen hocam nekroz olmus
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Azz90

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 06 Aralık 2020, 08:16:08 »
Korktuğum başıma gelmiş oldu Hocam.. peki bu Nekroz  kucuk bir parcaydi ama dokulen genis bir alan burada saç cıkmayacak mi ve o bolgede cikan sac kalitesi nasil olur?Bu asamadan sonra nasıl bir yol izlmeliyim?

Azz90

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 01 Mart 2021, 13:03:52 »
Saç ekimim 4. Ay bitti suan 125. Gunde.
Takviye olarak sadece xpecia tablet kullaniyorum gunde 1 tane

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları