Tabi haklisin zaten doktorumda oyle önerdi ama ben daha doğal bir saç istedim. Açıkçası 2 sene boyunca üstte saç var tepede yok istemiyorum. Olacaksa yogundan seyrege doğru bir şekil daha çok içime siner. Biraz arastirirken bu arkadaşın görüntüsü kellik yapısını kendime benzettim. 35. Gün ve 7. Ayın görüntüleri bu sekilde. 4500 greft ile önlere 2500 ekmisler geri kalanı tepeye doğru serpistirmisler. Bence başarılı olmuş. Benimde buna yakın aslında beklentim. Ne dersin?
bu arkadaşı biliyorum youtube da videosunuz izlemiştim sonucu cidden başarılı.
hatta son durumunu da cok merak etmiştim epeydır vıdeo atmıyordu.
şöyle söleyim hocam zaten 4500 greft azımsanacak bir miktar değil , ciddi bir greft sayısı.
ancak her insanın vücudunun verdiği tepkı farklı.
bu arkadaşa ekilenlerin nerdeyse tamamı çıkmış.
ama siz de aynı sonucu alacağınızın garantisini verebiliyor musunuz kendinize? Bence hayır.
bir de işin saç kalitesi boyutu var, bu arkadaşın greftleri çoklu greftti büyük ihtimalle. belli ki donoru de sağlam.
o yüzden her türlü ihtimali düşünüp karar vermek gerek. yani tepe zaten zor tutan bir kısım, kanlanma daha az.
benim size önerim 2 ekim. ilk ekim 4000 civarı ön ve orta kısıma ekim. önlere yogun bir sekilde.
2. ekimde ise sakal destekli vertex ekimi daha dogrusu olur.
açıklıgınız geniş , ancak imkansız kapanmayacak bir açıklık değil.
forumda cok fazla konu var. ekim yaptıracağınız yeri öyle hemen karar verip operasyona baslamayın.
yüzlerce konu araştırarak karar verdım ben ekim yaptırcağım yere. bence bu iş aceleye gelmez. kurşunumuz sınırlı cünkü.
size de önerim konuları araştırın, sonuclara bakın ve ekım merkezınızı bu sekılde seçin.
bu arada ben de saç ekimi konusunda vertex bölgeyı çok takan biriyim.
ancak ekım merkezi planlamayı 2 ekım olarak planladı. bence en sağlıklısı da buydu.
ekimim daha sonuclanmadı 100 küsür gündeyım daha. ileride duruma göre 2. ekimi yaptırcam vertex ağırlıklı.
konuma bakın isterseniz , link atıyorum.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14777.0