Gönderen Konu: Gold City Hair Ataşehir Acıbadem Hastanesi 09.10.2020 5200 greft yaş 34  (Okunma sayısı 18692 defa)

f0reks1s

• Jr. Member
  • **
Teşekkür ederim kardeşim seninde güzel olmuş saçlar, sıkılaştırma düşünüyormusun ?
Sürecin tamamlanmasını bekliyorum şimdilik memnun ediyor belki ileri bir zamanda tepeyi düşünürsem sıklaştırma da düşünürüm hocam

J.WasHere

• Jr. Member
  • **
Sürecin tamamlanmasını bekliyorum şimdilik memnun ediyor belki ileri bir zamanda tepeyi düşünürsem sıklaştırma da düşünürüm hocam
|-onayisareti-|

J.WasHere

• Jr. Member
  • **
5. Aydan herkese merhaba. Bugün 155. Gün. Mossi serum ve vitamin kullanmaya devam ediyorum. Ayrıca hergün mossi şampuan ile yıkıyorum. Görüş, öneri ve tavsiyelerinize açığım. Selamlar.

Sehsade14

• Yeni üye
  • *
Hocam vallaha 5 aya göre bence çok iyi 1 seneye iyice kapanır bence şunan bile oldukça başarılı açıklık alana göre

nestor

• Saç Ekim Sürecim 30.01.2021
  • Full Member
Maşallah dostum. Şimdiden güle güle kullan gerçekten çok güzel sonuç hele bir 5 ay daha sıklaşacağı düşünülürse harika. Darısı başımıza...
  • Ekim Tarihi: 30.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi İzmir Su Saç Ekim
  • Greft Miktarı 3800
  • Yaşınız 36

Leonidas

• Hero Member
Maşallah gayet güzel hocam sizin adınıza sevindim, kafanızı hafif Eyip bi foto daha atarsanız çok güzel olur.

J.WasHere

• Jr. Member
  • **
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. 5 aylık süreçten önceki halimi düşünerek evet bende memnunum. 12 ay sonundaki sonucu bende merak etmekteyim. Tepe bölgesi için 2. Ekimi yaptıracağım için önlerde açık kalan kısımlara sıkılaştırmada yaptırabilirim. Ekim yapan yerden şimdilik memnunum ama 2. Ekim öncesinde kesinlikle daha fazla araştırma yapacağım çünkü vertex önler kadar kolay olmayacak düşüncesindeyim. Teşekkürler.

Fikret Öztürk

• Sr. Member
Tepeye sakalldan ve göğüsten takviye alarak ekim yaptırmayı önerelim  dhi kalemiyle yaptır mutlaka 1000greft yeterli olur

J.WasHere

• Jr. Member
  • **
6. Aydan herkese merhaba, sürecimi ay ay paylaşmaya devam ediyorum. Çıkışlar sanırım artık durdu, kalınlaşmalarını bekleyeceğim gibi görünüyor. Değerleri yorum ve tavsiyelerinizi beklerim, herkese iyi forumlar.

Sehsade14

• Yeni üye
  • *
Sonuç gayet başaralı hocam Maşallah sizin iş tamam bence 6 aylık süreçte prp yaptırdınız mı hiç

J.WasHere

• Jr. Member
  • **
Teşekkür ederim hocam. Evet prp yaptırdım ekim günü,1-2-3 . Aylarda toplam 4 defa yaptırdım. Faydası oldumu hiç bir fikrim yok, yarın öbür gün keşke yaptırsaydım diye pişman olmayayım diye yaptırdım açıkçası.

J.WasHere

• Jr. Member
  • **
Merhaba,
7. Ayı bitirdik. Sürekli aynı açı ve ışıkta çekip paylaşıyorum resimleri, yorumlarınıza açığım.
6 aylık kullandığım mossi sette bitti.saçları güçlendirmek ve kalınlaştırmak için kullanabileceğim takviye ilaç,vitamin tavsiyelerinize açığım. Herkese iyi bayramlar dilerim.

J.WasHere

• Jr. Member
  • **
Merhaba, Biraz gecikmelide olsa söz verdiğim gibi 13. Ay sonu süreç resimlerimi paylaşıyorum. Genel anlamda memnun kaldım, ilk 6 ay vitamin ve ozon yağı serumu kullandım, toplamda 4 defa prp yaptırdım (ilk 4 ay) önümüzdeki hafta tepe bölgesi için 2. Ekimi yaptıracağım. Herkese selamlar.

Kelliğin kıyısında

• Yeni üye
  • *
Bence çok hoş ve güzel olmuş, tadını çıkarın.  :D tek kötü yanı saç ektiren herkesin aynı görüntüye sahip olması, ben karar verme aşamasındayım bu sebepten vazgeçebilirim.. kendini nasıl hissediyorsun?
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Majistral Kür

Facebook Twitter Instagram