Gönderen Konu: Gold City Hair Ataşehir Acıbadem Hastanesi 09.10.2020 5200 greft yaş 34  (Okunma sayısı 18695 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olmasını dilerim açık alan için planlama doğru

Bu kadar açıklığı bir kerede kapatmaya çalışacağını sanan merkezler çok fazla bilindiği üzere

Sürecin sağlıklı inşallah güzel olur 12 ay paylaşımını yapmayı unutma lütfen
Global Moderator

J.WasHere

• Jr. Member
  • **
Hocam teşekkür ederim yorumun için ay ay süreci paylaşmaya devam edeceğim.

The London City

• Jr. Member
  • **
  • Çünkü sen özelsin.
Merhaba,

Kullanmış olduğunuz ürünlerimiz ile ilgili de deneyiminizi paylaşabilir misiniz.

Teşekkür Ederim.

J.WasHere

• Jr. Member
  • **
Kullanmış olduğum takviye ürünler ile ilgili yorum yapmak için çok erken. Sadece donör bölge için kullanılan yağın iyileşmede çok hızlı etki ettiğini söyleyebilirim.

J.WasHere

• Jr. Member
  • **
70. Gün ıslak ve kuru fotolar. Normalde 90. Gün paylaşım yapmayı düşünüyordum ama 60 ile 70 arası bir gelişme var gibi geldi bana. Sizlerinde yorumlarını beklemekteyim.

J.WasHere

• Jr. Member
  • **
Selam herkese, 90. Gün güncel fotoğraflar. Gün ışığında balkonda çektim. Sizce süreç nasıl? İyi haftasonları.

f0reks1s

• Jr. Member
  • **
Maşallah maşallah hocam nazar değmesin 70-90 arası bile fark ortada bir de çıkışların daha yeni başlayacak. İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız  :)

J.WasHere

• Jr. Member
  • **
Maşallah maşallah hocam nazar değmesin 70-90 arası bile fark ortada bir de çıkışların daha yeni başlayacak. İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız  :)

Teşekkür ederim dostum, çektiğimiz sıkıntıların sonucunda umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.

J.WasHere

• Jr. Member
  • **
Merhaba,

120. Gün , en son  patlaşımım şle aynı açı ve ışıkta çektim,yorumlarınızı beklemekteyim.
Bol saçlı günler.

medicccc

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ben geliyorum diyor saçlar 2 ay sonra cok guzel sonuclar alirsiniz bence. Beslenmeye dikkat edin.
  • Ekim Tarihi: 29.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esteriva
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 35

J.WasHere

• Jr. Member
  • **
Ben geliyorum diyor saçlar 2 ay sonra cok guzel sonuclar alirsiniz bence. Beslenmeye dikkat edin.

Teşekkür ederim dostum, bakalım merakla bekliyoruz.

BJKKARA

• Hero Member
Açık alana göre süreceniz güzel hocam inşallah gelişme devam eder

J.WasHere

• Jr. Member
  • **
Açık alana göre süreceniz güzel hocam inşallah gelişme devam eder

yorumun için teşekkür ederim dostum. inşallah gelişmeye devam eder merakla bekliyorum bakalım.

f0reks1s

• Jr. Member
  • **
Hey maşallah 120. Güne göre iyi gidiyorsun kral daha çok gelişecek inşallah

Facebook Twitter Instagram