Türkiye'de manuel alım yapan bilindik olarak 4 merkez var, bana göre bu konuda başarılı ve tecrübeli olanı sadece 2 tanesi
son zamanlarda Manuel e olan saç ekimi yaptıracak olan kişilerin artması ile manuel e geçen yerlerde duymaya başladık
tabi her manuel yapan çok başarılı bır ekım yapıcak güzel olucak anlamına gelmez bu
tecrübe istiyen el becerisi isteyen bir teknik ve kendi içinde manuel çıkarımda çok farklar var mesala manuel çıkarım yaparken
normal mikro mantıgı ilemi yapıyor kökü tamamen alıyormu yoksa extraction yapıyormu ?
eger Extraction teknigi ile almıyorsa Manuel in mikro motortan çok bir farklı olmaz
kullanılan punch'lar kaç numara kalınmı incemi alım yapılan bölgeye göre mi degişiyor yoksa tek numara uçmu kullanılıyor
bu yazıyı yazmamın sebebı forumda herkesın her manuel alımın aynı oldugunu sanması yani bilgi kirliligi mevcut
Ben manuel alımın çok tecrübe gerektigini düşünen biriyim oyüzden
talep artması ile bir çok merkez manuel e dönüş yapmaya başladı
saç ektiricek kişilerin bu merkezlerin sonuçlarını iyi takıp etmelerı ve yenı manuel yapan yerlerın tecrübe kazanmalarını
beklemesını tavsiye ediyorum bu konuda gereklı bılgıye sahıp bırı olarak ...
şunuda ekliyim eger manuelde tecrübesi olmayan bırıne denk gelırsenız mikro motor la yapılan en kötü ekim kadar
bile sonuç alamazsınız .. iyi araştırın karar verırken