Gönderen Konu: manuel alım yapan yerler  (Okunma sayısı 5070 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: manuel alım yapan yerler
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2017, 01:16:04 »
var ankara serdar gökrem ama sıklaştırma düşünmüyorsan serdar hocaya ektir ..plastik cerrahtır ve tecrübelidir..

ulas91

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2017, 05:07:41 »
Hocam merhaba. Manuel ekim yapanlar sanırım genelde euro ile çalışıyor malesef. Saydıkların dısında estepalace diye bir  yer var. Ama haklarında herhangi bir bilgim yok. Bir bak istersen

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Nisan 2017, 13:07:55 »
Hocam merhaba. Manuel ekim yapanlar sanırım genelde euro ile çalışıyor malesef. Saydıkların dısında estepalace diye bir  yer var. Ama haklarında herhangi bir bilgim yok. Bir bak istersen
Teşekkür ederim bilgi için.

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Nisan 2017, 01:16:41 »
Hakan Doganay var.

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Nisan 2017, 14:39:02 »
Hakan Doğanay'ın manuel alıma geçmesi ve doktor olması, tercih edilmesi açısından kendisine avantaj sağlayacaktır bence
🏇🏇

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Nisan 2017, 16:11:16 »
bu konuyu bende çok merak ediyorum,
farklı merkezleri bilen arkadaşlar yazarsa süper olur  ;)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: manuel alım yapan yerlerir farkı
« Yanıtla #7 : 11 Nisan 2017, 22:56:02 »
Türkiye'de manuel alım yapan bilindik olarak 4 merkez var,  bana göre bu konuda başarılı ve tecrübeli olanı sadece 2 tanesi

son zamanlarda Manuel e olan saç ekimi yaptıracak olan kişilerin artması ile manuel e geçen yerlerde duymaya başladık

tabi her manuel yapan çok başarılı bır ekım yapıcak güzel olucak anlamına gelmez bu

tecrübe istiyen el becerisi isteyen bir teknik ve kendi içinde manuel çıkarımda çok farklar var  mesala manuel çıkarım yaparken

normal mikro mantıgı ilemi yapıyor kökü tamamen alıyormu yoksa extraction  yapıyormu ?

eger Extraction teknigi ile almıyorsa Manuel in mikro motortan çok bir farklı olmaz

kullanılan punch'lar  kaç numara kalınmı incemi  alım yapılan bölgeye göre mi degişiyor yoksa tek numara uçmu kullanılıyor

bu yazıyı yazmamın sebebı  forumda herkesın her manuel alımın aynı oldugunu sanması yani bilgi kirliligi mevcut

Ben manuel alımın çok tecrübe gerektigini düşünen biriyim oyüzden

talep artması ile bir çok merkez manuel e dönüş yapmaya başladı

saç ektiricek kişilerin bu merkezlerin sonuçlarını iyi takıp etmelerı ve yenı manuel yapan yerlerın tecrübe kazanmalarını

beklemesını tavsiye ediyorum bu konuda gereklı bılgıye sahıp bırı olarak ...

şunuda ekliyim eger manuelde tecrübesi olmayan bırıne denk gelırsenız mikro motor la yapılan en kötü ekim kadar

bile sonuç alamazsınız .. iyi araştırın karar verırken
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2017, 23:03:09 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Nisan 2017, 14:01:35 »
öncelikle verdiğiniz bilgiler gayet açıklayıcı çok teşekkürler :)
bahsettiğiniz 4 ekim merkezi ve tecrübeli/başarılı 2 tanesini de yazarsanız araştırma yapan bizle için çok daha iyi olur diye düşünüyorum
bizde ona göre araştırmalarımıza devam ederiz

Sepultura

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2017, 22:56:15 »
extraction ?
(bkz: testosteron)

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Mayıs 2017, 22:59:35 »
öncelikle verdiğiniz bilgiler gayet açıklayıcı çok teşekkürler :)
bahsettiğiniz 4 ekim merkezi ve tecrübeli/başarılı 2 tanesini de yazarsanız araştırma yapan bizle için çok daha iyi olur diye düşünüyorum
bizde ona göre araştırmalarımıza devam ederiz

Koray Erdoğan
Muttalip Keser
HLC
Serdar görkem

manuel kullananlar doktorlar.

Sepultura

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Mayıs 2017, 23:14:50 »
Benim bildiğim,

Hakan Doğanay
İoh
Selahattin tulunay
Tayfun oğuzoğlu
Coşkun levent taşcı

bu kliniklerde manuel alım yapıyor.
(bkz: testosteron)

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 12 Kasım 2021, 10:53:59 »
Selamlar, AHD Clinic (Hakan Doğanay) manuel alım yapıyor mu yoksa sadece micromotor mu kullanıyor ? Teşekkürler.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 12 Kasım 2021, 10:59:21 »
Selamlar, AHD Clinic (Hakan Doğanay) manuel alım yapıyor mu yoksa sadece micromotor mu kullanıyor ? Teşekkürler.

Eskiden yapıyordu ama artık mikro alımları başarılı olduğu içinde çok mikro manuel aranmayan bir merkez diye düşünüyorum
Global Moderator

eskey

• Yeni üye
  • *
Ynt: manuel alım yapan yerlerir farkı
« Yanıtla #14 : 11 Mart 2023, 16:32:49 »
Türkiye'de manuel alım yapan bilindik olarak 4 merkez var,  bana göre bu konuda başarılı ve tecrübeli olanı sadece 2 tanesi

son zamanlarda Manuel e olan saç ekimi yaptıracak olan kişilerin artması ile manuel e geçen yerlerde duymaya başladık

tabi her manuel yapan çok başarılı bır ekım yapıcak güzel olucak anlamına gelmez bu

tecrübe istiyen el becerisi isteyen bir teknik ve kendi içinde manuel çıkarımda çok farklar var  mesala manuel çıkarım yaparken

normal mikro mantıgı ilemi yapıyor kökü tamamen alıyormu yoksa extraction  yapıyormu ?

eger Extraction teknigi ile almıyorsa Manuel in mikro motortan çok bir farklı olmaz

kullanılan punch'lar  kaç numara kalınmı incemi  alım yapılan bölgeye göre mi degişiyor yoksa tek numara uçmu kullanılıyor

bu yazıyı yazmamın sebebı  forumda herkesın her manuel alımın aynı oldugunu sanması yani bilgi kirliligi mevcut

Ben manuel alımın çok tecrübe gerektigini düşünen biriyim oyüzden

talep artması ile bir çok merkez manuel e dönüş yapmaya başladı

saç ektiricek kişilerin bu merkezlerin sonuçlarını iyi takıp etmelerı ve yenı manuel yapan yerlerın tecrübe kazanmalarını

beklemesını tavsiye ediyorum bu konuda gereklı bılgıye sahıp bırı olarak ...

şunuda ekliyim eger manuelde tecrübesi olmayan bırıne denk gelırsenız mikro motor la yapılan en kötü ekim kadar

bile sonuç alamazsınız .. iyi araştırın karar verırken

abi sen bu işe çok hakimsin

bende 2 kere ektirmeyi düşünüyorum bu yüzden ilk ekim manuel alım diye düşünüyordum manuel'inde sıkıntıları varmış

her detaya hakimsin, sen saç ekim merkezi aç hepimiz oraya gelelim kafamız rahat olsun

Facebook Twitter Instagram