Merhaba tekrardan 3 yıl sonra güncelleme paylaşmak istiyorum. Aradan geçen zamanda çevremden duyduğum "fit care" adında bir ilaç kullandım, "biraz" dolgunlaştı saçlarım aynı zamanda topik kullanmaya başladım. Bu ilacı 1 yıl kullandım ve artık etkisini yitirince bıraktım. Aynı zamanda yine bir başka arkadaşımda çok iyi sonuç veren bir ilaç kullandığını gördüm "Fiora" adında. Bu ilaçta yine dermaroller uygulandıktan sonra kafaya sürülüyor. Bu ilacın çok daha etkili olduğunu gördüm bir çok tüyü siyah kıllara çevirdi. Tabi bu da tatmin edici bir sonuç vermedi ve etkisini yitirdiği için sanıyorum başladığım yere geri döndüm. Fakat sanıyorum saçı korumak için çok etkili keşke saçlarım dökülmeden önce kullansaymışım. Topik kullanmaktan bıktığım için yine bir daha ekim yapabilir miyim diye arayışa girdim, ekilir, ekilmez, güzel olur, pek bişeye benzemez cevaplarını alıyorum.
Sakalla beraber 2000-2500 arası çıkar diyen, sakalla beraber 4000 çıkar diyen de var. Siz değerli forum ahalisinin de görüşlerini almak istiyorum karar vermeden önce.