Bu genetik dokulmeye neden care bulunamıyor bilmiyorum yada bulunmus ilac firmalarının isine gelmedigi icin acıklanmıyor bir insan 33 yasında neden bu genetik dokulme yasar neden 16 yasında yasamaya baslar hic anlamıyor kanser gibi ilerliyor tedavileri var ama kesin caresi yok yanlarda sac var ustlerden dokulmeye baslıyor neden ya herkes olsaydı yada hickimse bazen dusunuyorum ama allaha isyan etmemeye calısıyorum kadınlar neden kel olmuyor bunları tetikleyen ne sifası ne bu duyarlılıgı nasıl yok edecegiz .
eğer genetik olarak çare bulunacaksa bütün kronik hastalıklara da bulunmuş olacak bu bir (keşke bu olsa )
asıl saçın dökülme sebebine odaklanmıyorlar tedavi edici değil malesef yapılan çoğu şey bu iki
ayrıca bulunan çözümün kendilerine ait olması lazım yani yeni bir madde olmalı ki patent haklarına sahip olabilsin. bugün saç dökülmesine çareyi bulan firma yarın dünyanın en zengin firması olur. ben dahil bu forumdaki herkes kredi çekip alır 15 yaşındaki saçımıza dönmek için
kadınlarda da erkek tipi dökülme oluyor ama onların çözümleri çok daha kolay işte 100mg spiro oral kullanıyorsun bitti artık erkek tipi dökülmen yok
yani şu ana kadar herkese etki eden tek şey östrojen galiba topikal kullanım tabiki erkekler için . yanetki olur mu bilmiyorum. kadınlar hamile iken mükemmel saça sahip olurlar sebebi de östrojen ki yüzde ellisi biotin kaybı yaşar bu da biotinin gereksiz olduğunu gösterir yüzde 99umuz için