Saç Ekimi Sonuçları
Hiç dokunma, Yıkamalarda kabuk dökümüne Kadar giden gidiyor zaten, sonra kabuk dökümünde kalanlarla beraber dökülür..
Bu arada Xpecianın yan etkisi var mı ya ? İştahım açıldı doymuyorum bu ilaçla etkisi yoktur herhalde ya varmıdır bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Merhabalar 18.gün şok dökülme başlar mı ? Son iki yıkamamda saç telleri görmeye başladım
Bir cvp alamadım:/ 20.gün oldu dökülmeler arttı gibi
Selam dostum rica etsem Asuman hanımın greftleri neyin içinde muhafaza ettiğini sorar mısın? Bu detay benim için çok önemli Serum da mı muhafaza ediyor? Bir de ekim bittikten sonra yapılan işlemleri kaç saat aralıklarla yapıyor yazarsan çok mutlu olurum. Örneğin ilk kanal açtı 1 saat sonra greftleri topladı öğle arası verip 5-6 saat sonra ekime tekrar devam etti gibi..Asuman hanım keser hocayla birlikte tanıdığım en başarılı saç ekim merkezi. Başarısının sırrını öğrenmeye çalışıyorum. Bilelim de bize de yabancı merkezlere eurolar dökmeyelim. Belli ki doğru yöntemi ehli yapıyor...
Colman hocam kabuk atma sürecini maşallah güzel atlatmışsınız temiz gözüküyor. Artık maçlara çıkarken meşhur bandanızı saçlarınıza takabilirsiniz
bunları öğrenebildin mi hocam