Saç Ekimi Sonuçları
Bu saç şu an için ekime uygun değilÇok fazla incelmiş saçın var çok hızlı kaybedersin kendi saçlarını önce 1 sene finasterid araştır kullan Ekimciye gelince fiyat olarak değil örneklerle kaliteli bir yer seç bahsettin merkezin ekimleri var araştır emin ol öyle karar ver ve sürekli aynı konuyu açma lütfen 1 konu aç her şeyi orada paylaş
Senin kafa ekimlik değil dostum onu kafandan sil ... Senin olay finasterid senin saçların ilacı devâsı finasterid iyi araştır ..
Herkesin gecesi güzel olsun bu sayfayı kuran ve akıl eden adamın saçı olmasa yakışıklı bence Arkadaşlar ve abilerim yaşım 25 saç ekimi düşünüyorum batmandayım bütçem 5 bin TL , yaşam hastanesi dr Sait cana ektirmeyi düşünüyorum çünkü bu bütçeye en iyi özeni onlar bana gösterdi.... şimdi ekim kararı vermeden nelere dikkat etmem gerek ne yapmam gerek ? Cevaplarınız için çok teşekkür ederim not: vertex bölgemde gidici baya 2. Ekim olacak şekilde hareket edeceğim
Ekim yaparsan mevcut sacların gider diyenlere bir sorum var. Ekim yapmazsa o mevcuttaki tüycükler kalacak mı kafada? Ekim konusuna gelirsek. Bekle kafandakiler 1 seneye komple gitsin sonra ektir. Kafa şeklin bu arada çok dezavantaj, çekiç kafa şekli