Çok erken yaşta başlayan ve Yaklaşık olarak 4 yıldır devam eden dökülmem sonucu büyük bir kellik oluştu, bunun sonucunda artık dökülecek Saç kalmadı diyerek bu formun da yardımı ile asuman hocada karar kıldım ve saç ektirdim, çok büyük beklentim yok önceki halimden daha iyi hale gelmem benim için mutlu edici olur.
-Öncelikle bu formu kuranlardan Allah razı olsun bizi instagram reklamcılarından korudukları için, bu formu takip eden birisinin yanlış bir Ekim merkezi seçme şansının olmadığını düşünüyorum.
-Yaş 25 çoğu kişi olumsuz konuştu, Saç ekimi için yaşımın erken olduğunu ve beklemem gerektiğini söyledi, bense 20li saçlarda henüz bekar iken olmayan saçı ne yapayım diyerek gittim ve ekim yaptım zaten dökülecek Saç olmadığından beklemenin de bir anlamı yoktu benim için.
-4500 kök Ekim yapıldı, ekimi yapan arkadaşlar saçlarımın kalın ve çoklu greft lerden oluştuğunu söyledi bu beklentimi biraz daha arttırdı.
-Asuman hocaya gelecek olursak kendisi mükemmel mütevazı bir insan, yaklaşımını çok sevdim, çalışanlarda keza öyle çok güler yüzlü işini önemsiyorlar, ekimim de zaman zaman asuman hocada bulundu, baştan sona ise Elif hanım ve ümit bey vardı, asuman hocayı tercih edenlerin mutlaka ekime elif hanımın girmesini istemelerini tavsiye ederim.
-kanamamın çok olmasından kaynaklı 9da başlayan ekimim 7 buçukta son buldu, son 1 saat benim için çok sıkıcı geçse de Ekim anında hiç sıkılmadım