Saç Ekimi Sonuçları
Bircok soruna cevap verdik, hepimiz. Anlattik. Israrla hem ayni sorulari soruyorsun, hem de yeni konu aciyorsun.
Protez saç alıcam başka çare kalmadı saçları sıfıra vurdurucam. Bu yaşta saç dökülmesini beklemekten iyidir. Protez saç kullanırsam saçlarım daha hızlı dökülcek biliyorum ama bu yaşta böyle gezmekten iyidir bıktım artık saç probleminden. Biliyorum çok zahmetli bir iş 2 haftada bir çıkartıp bakım vs yapmak ama psikolojimden önemli değil
Mantıklı şeylerden bahset kardeşim muhtemelen öğrencisin Ekim işinde bile ailem izin verir mi diye düşünerek hareket ediyorsun protez 300 500 TL değil ki alıp takasin sen şu an mevcudu korumaya yönelik tedavi uygula ve saçını temiz tut yok sebum dengesi yok bilmem ne diyenlere inanma saçını her gün yıka dokulecekse de temiz olsun saç muhtemelen kepek var şampuanın saçına yaramıyor acilen Sebamed anti hair loss prozinc plus gibi şampuanlara geç kepekten kurtul bir sonra da saçlarını koru ve uzat bağla gidebildigi yere kadar gitsin donor sağlam kalırsa 27de falan Ekim yaptır yoksa da protez veya o zamana kadar umarım bir cozumu bulunur ya da başka tedaviler çıkarsa onları uygularsin