Bu yaşta saç dökülmesini kaldıramıyorum arkadaşlarıma bakıyorum ne güzel saçları var onların da derdi var tabii ama ben kaldıramıyorum. Üniversiteye başladım ne derslere çalışabiliyorum ne arkadaşlarla konuşabiliyorum çok üzülüyorum neden ben ya. Sakın ilerleyen yaşlarda ekim yaptırırsın falan demeyin abiler ben beklemek de istemiyorum saç ektirsem yine dökülcek ya çok kötü oluyorum. Medikal tedavi vsde önermeyin genetik işte. Ben pes ettim dayanamıyorum. Ya sadece saç dökülmesi de değil. Hayat çok anlamsız şu an üni okuyorum çabalıyorum yüksek puan için vs neden çabalıyorum ama üni bitince nolcak bu sefer başka bir şey için çabalıycağım. Bu çabaların sonunda elime ne geçicek belli değil yani belki de sonuçlarını görmeden ölecem. Tek üzüldüğüm şey ailem ama pes ettim ben yok dayanamıyorum. Bari saçım dökülmeseydi be özgüvenim yerimde olsaydı. Şimdi diceksiniz saç için intihar mı edilir? Edilir abiler ben çok önem veriyorum edilir senin her gününü bozan sürekli üzülmeni sağlayan bir şey bu. Bari 40 yaşında başlasaydı ya bu genç yaşta neden ya. İntihar edicem en azından umut arayıp tükenmekten iyidir. Sonsuza kadar düşinmicem böyle şeyler.
geldim sakalımla geldim akşama kadar geldim
sonra birden gençleşince kendimi tutmadan: ismimden
her yerde şenlik başladı ayağım döndü ay da göründü
meyveler soyuyor yüzümün en uzak kıblesinden
demiyorum: biz işimize bakalım yani şu mezarlığa
kaç bin serçe konar düşürdüğüm düşlerden
hesap tutmazsa ben öderim siz bir kerecik olsun ölün
ölçülün meselâ kaç metre acıyla uyanıyorsunuz
bana bildirmezseniz kin tutmam hiçbir şey tutmam
cesedimden başka
gelecek olan var mı arkadaşlar astığım iplerden
Benim gibi ölmek isteyen tiplerden
İşte sen bu cümleler kadar delisin
Hatta bu cümleler sana sadaka verecek kadar dilencisin
Sen okulda birinci ol inan kızlar en saçlı ve yakışıklı erkeği bırakıp sana gelir
Sen kariyer yap dünya önünde diz çöksün
Böyle kendinj bir zamanki ben gibi salarsan elbette ipte sallanırsın.
Ben kıl payı döndüm
Saçlarının durumu iyi. Onlara sahip çıkmaya gayret et. Sende bir gün kıl payı dönersin, kıldan payını alırsın...
Beslenmene dikkat et
Uyku düzenini ayarla
Ful ders çalış. Dilinden zikri düşürme