Gönderen Konu: GERÇEKTEN KISIRLAŞTIRMA DÖKÜLMEYİ DURDURUR MU?  (Okunma sayısı 1543 defa)

|Logan|

• Hero Member
Ynt: GERÇEKTEN KISIRLAŞTIRMA DÖKÜLMEYİ DURDURUR MU?
« Yanıtla #15 : 06 Ekim 2020, 14:42:42 »
vazektomi ile diğer kısırlaştırma yöntemlerine göre testo ve dht oranı daha az baskılanıyor diye biliyorum yalnız. uzmanı değilim tabi araştırman gerekir emin değilim.

Bilgiyi nerden aldınız anlatırsanız sevinirim .Başka kısırlaştırma yöntemleri de mi var nedir isimleri açıklar mısınız? yani testoyu daha fazla baskılayan

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 06 Ekim 2020, 14:47:06 »
VAZEKTOMİ VÜCUTTA DEĞİŞİME NEDEN OLUR MU?
Vazektomi işlemi testosteron salınımını da cinsel dürtüleri de herhangi bir şekilde etkilemez. Dolayısıyla vazektomi yaptıranlar testosteron azlığına bağlı ses değişimi, saç dökülmesi, kas kitlesinde erime, cinsel isteklerinde azalma ve sertleşme sorunu gibi durumlarla karşılaşmaz.

Zaten kısırlaştırma saç dökülmesi yapmaz bu bilgileri biliyorum ancak vazektomiden başka testoyu daha fazla baskılayan hangi kısırlaştırma yönleri var merak etttim
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 06 Ekim 2020, 15:13:41 »
Arkadaşlar soruma cevap alamadım tekrar sorayım. Vazektomi ile saç dökülmesi durur mu şimdi bir arkadaş pek etkisi olmaz demişti başkalarının da düşüncesini merak ediyorum
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 06 Ekim 2020, 16:02:37 »
Yani internette vazektomi ve saç dökülmesi ile ilgili pek bir şey bulamadım ancak vazektomi kısırlaştırma diye geçiyor. Yani sperm tüplerinin bağlanarak kısırlaştırma. Sizce vazektomi genetik dökülmeyi engeller mi?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 06 Ekim 2020, 16:23:13 »
Yani internette vazektomi ve saç dökülmesi ile ilgili pek bir şey bulamadım ancak vazektomi kısırlaştırma diye geçiyor. Yani sperm tüplerinin bağlanarak kısırlaştırma. Sizce vazektomi genetik dökülmeyi engeller mi?
Velev ki engelledi kendini kısır mi birakacaksin?Vazektomi hormonları kesmiyor penis yine kalkiyor ve hormonal durumlar alt seviyeye düşmüyor bu yüzden saça etkisi olmaz
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 06 Ekim 2020, 17:45:25 »
Kısırlıkla erkeklik hormonunun ne alakası var ? Kısırlar cinselik yaşamıyor mu?

Hadım edilmekten bahsediyorsun sanırım

Ben de hadım yapmak diye algılayarak cevapladim. Kısırlık sperm yetersizliği idi sanırım

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 06 Ekim 2020, 17:46:05 »
Evet buyuk oranda. Ama vucutta az miktarda androjen kaliyor onu da baskilamak gerekebilir. Ama giden sacin donmesi kesin degil cogu kiside geri donmuyor. Kelken cinsiyet degistirenler peruk kullanir genelde. Burada acikligi fazla okup medikal tedavi deneyen arkadaslarin sonuc almasi cok zor yani. Sac gidince cinsiyet degistirip veya kisirlasip ostrojen bombalasan bile sac gelmeyebiliyor.

Böbreküstü bezlerden de bir miktar salgılanıyor. Ama saç dökmeye yetecek kadar değil diye düşünüyorum

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 06 Ekim 2020, 19:36:30 »
Testisleri kestirirsen durur sac dokulmesi. Net.

Game of thrones'ta Varys vardi aklima o geldi 😁
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #23 : 06 Ekim 2020, 20:41:49 »
Hayır.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram