Saç Ekimi Sonuçları
vazektomi ile diğer kısırlaştırma yöntemlerine göre testo ve dht oranı daha az baskılanıyor diye biliyorum yalnız. uzmanı değilim tabi araştırman gerekir emin değilim.
VAZEKTOMİ VÜCUTTA DEĞİŞİME NEDEN OLUR MU?Vazektomi işlemi testosteron salınımını da cinsel dürtüleri de herhangi bir şekilde etkilemez. Dolayısıyla vazektomi yaptıranlar testosteron azlığına bağlı ses değişimi, saç dökülmesi, kas kitlesinde erime, cinsel isteklerinde azalma ve sertleşme sorunu gibi durumlarla karşılaşmaz.
Yani internette vazektomi ve saç dökülmesi ile ilgili pek bir şey bulamadım ancak vazektomi kısırlaştırma diye geçiyor. Yani sperm tüplerinin bağlanarak kısırlaştırma. Sizce vazektomi genetik dökülmeyi engeller mi?
Kısırlıkla erkeklik hormonunun ne alakası var ? Kısırlar cinselik yaşamıyor mu? Hadım edilmekten bahsediyorsun sanırım
Evet buyuk oranda. Ama vucutta az miktarda androjen kaliyor onu da baskilamak gerekebilir. Ama giden sacin donmesi kesin degil cogu kiside geri donmuyor. Kelken cinsiyet degistirenler peruk kullanir genelde. Burada acikligi fazla okup medikal tedavi deneyen arkadaslarin sonuc almasi cok zor yani. Sac gidince cinsiyet degistirip veya kisirlasip ostrojen bombalasan bile sac gelmeyebiliyor.