Saç Ekimi Sonuçları
merhaba, oncelikle gecmis olsun guzel bir sonuc almissin simdiden. meraktan soruyorum, ekiminde sibel hoca hangi asamalari yapti ve ne kadar odedin?
Güle güle tara saçlarını gayet güzel olmuş memnun olmanada çok sevindim yanlar kısa arkadan bağlamak baya tarz bir model erkeklerde size de yakışır. Süreç devam ediyor daha form alır saçlar
Maşallah çok güzel bir sonuç olmuş, çıkışlar bitti ama çıkanların kalitesinin artacağı dönemler olacak, daha da yoğun görünüm olacak 3-4 ay sonra.
Kendi saçlarını kaybetmisin evet çünkü planlı ekim yaptırmamışsın çok ince saçlarını güçlendirip ekim yaptırmazsan kaçınılmaz son. Sonrasında kullandınmı ilaç vs? Ekim başarılı ekimde doğal olarak var olan saçlarına göre planlanmış ve senin dökülme incelmiş saçların olduğu için devam etmiş.
biraz daha sık görünüm olursa yeter bana zaten, saolasın
15 gün, şok başlamadı hala, takviye sadece biotin 5000, finasa kesinlikle girmemeye karar verdim..
ücret çok fazla, yeni saçlarda kayıp olmayacağına emin olsam Şahin Hoca ya yaptırırım..
Saç ekimi konusunda, saçın nasıl korunacağı hakkında bilgi sahibi olmayabilir insanlar. Bilgi verilmeliydi diye düşünüyorum. Zaten siz kendiniz bilseydiniz saçları güçlendirir öyle ekim yaptırırdınız.
Yaptırdın mı bilmiyorum inşallah geç yazmamışımdır, tüm işlemleri Sibel Hanıma yaptırmayacaksan yaptırma kardeşim, pişmanım ben, kötü değil ama istediğim hiç değil